Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31847
Название: Мікробіологічне дослідження сирого молока. Методи мікробіологічного контролю на виробництві
Авторы: Артюшенко, А. М.
Шакун, О. А.
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Артюшенко, А. М. Мікробіологічне дослідження сирого молока. Методи мікробіологічного контролю на виробництві / А. М. Артюшенко, О. А. Шакун // Youth Pharmacy Science : матеріали IІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 7-8 груд. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – C. 393-394.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31847
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
393-394.pdf652,32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.