Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31886
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЯковлєва, А. Є.-
dc.contributor.authorШакун, О. А.-
dc.date.accessioned2024-01-03T14:51:39Z-
dc.date.available2024-01-03T14:51:39Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЯковлєва, А. Є. Мікробіологінчне дослідження заквасок. Методи мікробіологічного контролю якості заквасок / А. Є. Яковлєва, О. А. Шакун // Youth Pharmacy Science : матеріали IІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 7-8 груд. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – C. 446-447.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31886-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМікробіологінчне дослідження заквасок. Методи мікробіологічного контролю якості заквасокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
446-447.pdf651,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.