Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32907
Название: Розробка рецептури виробництва ліпосомальних косметичних засобів
Другие названия: Production recipe development liposomal cosmetics
Авторы: Касіян, Ірина
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра косметології та аромології;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів;буркун лікарський;материнка звичайна;ромашка аптечна;продірявлена трава;деревій звичайний;екстракт;полин гіркий;лікарська рослинна сировина;показники якості;звіробій;medicinal burdock;wormwood bitter grass;pharmacy flower chamomile;St. John's wort;perforated grass;yarrow common grass;motherwort common grass;extract;medicinal plant raw materials;quality indicators
Дата публикации: июн-2024
Библиографическое описание: Касіян, І. Розробка рецептури виробництва ліпосомальних косметичних засобів : кваліфікаційна робота / наук. керівник Я. Марченко. - Харків, 2024. - 53 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена розробці рецептури сучасних косметичних засобів що містить як активний компонент лікарську рослину сировину. Робота містить вступ, огляд літератури, експериментальна частина, висновки, перелік використаних джерел, додатки, викладена на 44 сторінках.
The qualification work is devoted to the development of the formulation of modern cosmetic products containing medicinal plant raw materials as an active component. The work contains an introduction, a literature review, an experimental part, conclusions, a list of used sources, appendices, laid out on 44 pages.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32907
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри косметології та аромології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Касіян Ірина.pdf984,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.