Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32930
Название: Прогнозування взаємодії нейротропних препаратів з вузьким терапевтичним індексом з продуктами харчування
Другие названия: Prediction of the interaction of neurotropic drugs with a narrow therapeutic index with food products
Авторы: Кругліков, Вадим
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра фармацевтичної хімії;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;лікарсько-харчова взаємодія;низький терапевтичний індекс;нейротропні препарати;drug-food interaction;neurotropic drugs;low therapeutic index
Дата публикации: июн-2024
Библиографическое описание: Кругліков, В. Прогнозування взаємодії нейротропних препаратів з вузьким терапевтичним індексом з продуктами харчування : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Головченко. - Харків, 2024. - 54 с.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі представлені результати аналізу наукових літературних джерел, узагальнені сучасні наукові дані та виділені важливі аспекти взаємодії нейротропних лікарських засобів з низьким терапевтичним індексом з компонентами продуктів харчування та напоями. Розроблені рекомендації щодо запобігання можливих взаємодій для забезпечення раціональної та безпечної терапії. Розуміння можливих взаємодій між медикаментами та продуктами харчування на рівні клінічних досліджень допоможе підсилити ефективність терапії, знизити ймовірність побічних ефектів та сприятиме покращенню взаєморозуміння між лікарем та пацієнтом. Загальний обсяг роботи 54 сторінки.Робота містить рисунків –6, джерел літератури – 65.
The qualification work presents the results of the analysis of scientific literature, summarizes current scientific data and highlights important aspects of the interaction of neurotropic drugs with a low therapeutic index with food and beverage components. Recommendations for the prevention of possible interactions to ensure rational and safe therapy have been developed. Understanding the possible interactions between medicines and food at the level of clinical trials will help to increase the effectiveness of therapy, reduce the likelihood of side effects and improve understanding between doctor and patient. The total volume of the work is 54 pages. The work contains 6 pictures, 65 references.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32930
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хiмiї

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кругліков Вадим.pdf1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.