Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33038
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Isobeye, Johnson Angella | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-25T19:40:18Z | - |
dc.date.available | 2024-08-25T19:40:18Z | - |
dc.date.issued | 2024-06 | - |
dc.identifier.citation | Isobeye Johnson Angella. The anthocyanins of Onion peel studying : qualification work / scientific supervisor V. Kuznietsova. - Kharkiv, 2024. - 47 р. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33038 | - |
dc.description.abstract | Literature data about classification, distribution, biosynthesis and uses of antocyanins and plant containing anthocyanins was systematized. The literature review of medicinal plants containing anthocyanins was studied. Qualitative and quantitative determination of anthocyans in Onion peel was carried out. The presence of 5 anthocyans, such as malvidin–3-О-glucoside, malvidin-3,5-diglucoside, pelargonidin-3-О-glucoside, cyanidin-3-О- glucoside, cyanidin-3,5-diglucoside were determined in Onion peel extract. It was determined that content of of anthocyans in Onion peel was 1,14%. | uk_UA |
dc.description.abstract | Систематизовано літературні дані про класифікацію, розповсюдження, біосинтез і використання антоціанів і рослин, що містять антоціани. Проведено якісне та кількісне визначення антоціанів у цибулі лушпинні. Встановлено наявність 5 антоціанів, таких як мальвідин–3-О-глюкозид, мальвідин-3,5-диглюкозид, пеларгонідин-3-О-глюкозид, ціанідин-3-О-глюкозид, ціанідин-3,5-диглюкозид в екстракті цибулі лушпиння. Встановлено, що вміст антоціанів у лушпинні цибулі становить 1,14%. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра фармакогнозії | uk_UA |
dc.subject | faculty for foreign citizens’ education | uk_UA |
dc.subject | educational program Pharmacy | uk_UA |
dc.subject | Onion | uk_UA |
dc.subject | quantitative determination | uk_UA |
dc.subject | antocyanins | uk_UA |
dc.subject | qualitative determination | uk_UA |
dc.subject | цибуля | uk_UA |
dc.subject | кількісне визначення | uk_UA |
dc.subject | якісне визначення | uk_UA |
dc.subject | антоціани | uk_UA |
dc.title | The anthocyanins of Onion peel studying | uk_UA |
dc.title.alternative | Вивчення антоціанів лушпиння цибулі ріпчастої | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Джонсонс Анжела Ісобейє.pdf | 1,12 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.