Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33038
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorIsobeye, Johnson Angella-
dc.date.accessioned2024-08-25T19:40:18Z-
dc.date.available2024-08-25T19:40:18Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.citationIsobeye Johnson Angella. The anthocyanins of Onion peel studying : qualification work / scientific supervisor V. Kuznietsova. - Kharkiv, 2024. - 47 р.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33038-
dc.description.abstractLiterature data about classification, distribution, biosynthesis and uses of antocyanins and plant containing anthocyanins was systematized. The literature review of medicinal plants containing anthocyanins was studied. Qualitative and quantitative determination of anthocyans in Onion peel was carried out. The presence of 5 anthocyans, such as malvidin–3-О-glucoside, malvidin-3,5-diglucoside, pelargonidin-3-О-glucoside, cyanidin-3-О- glucoside, cyanidin-3,5-diglucoside were determined in Onion peel extract. It was determined that content of of anthocyans in Onion peel was 1,14%.uk_UA
dc.description.abstractСистематизовано літературні дані про класифікацію, розповсюдження, біосинтез і використання антоціанів і рослин, що містять антоціани. Проведено якісне та кількісне визначення антоціанів у цибулі лушпинні. Встановлено наявність 5 антоціанів, таких як мальвідин–3-О-глюкозид, мальвідин-3,5-диглюкозид, пеларгонідин-3-О-глюкозид, ціанідин-3-О-глюкозид, ціанідин-3,5-диглюкозид в екстракті цибулі лушпиння. Встановлено, що вміст антоціанів у лушпинні цибулі становить 1,14%.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра фармакогнозіїuk_UA
dc.subjectfaculty for foreign citizens’ educationuk_UA
dc.subjecteducational program Pharmacyuk_UA
dc.subjectOnionuk_UA
dc.subjectquantitative determinationuk_UA
dc.subjectantocyaninsuk_UA
dc.subjectqualitative determinationuk_UA
dc.subjectцибуляuk_UA
dc.subjectкількісне визначенняuk_UA
dc.subjectякісне визначенняuk_UA
dc.subjectантоціаниuk_UA
dc.titleThe anthocyanins of Onion peel studyinguk_UA
dc.title.alternativeВивчення антоціанів лушпиння цибулі ріпчастоїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Джонсонс Анжела Ісобейє.pdf1,12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.