Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33154
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorНабока, Анна-
dc.date.accessioned2024-09-09T07:23:42Z-
dc.date.available2024-09-09T07:23:42Z-
dc.date.issued2024-02-
dc.identifier.citationНабока, А. Удосконалення складу сиропу з глутаміновою кислотою : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Хохленкова. - Харків, 2024. - 66 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33154-
dc.description.abstractУ роботі проведено мікробіологічні дослідження у процесі фармацевтичної розробки сиропу з глутаміновою кислотою для лікування серцево-судинних захворювань. Проаналізовано дані літератури щодо значущості амінокислот для здоров’я людини, їх застосуванні при різноманітних патологічних станах. Представлено характеристику продуцентів L-глутамінової кислоти, дана характеристика її мікробіологічного синтезу. Мікробіологічними дослідженнями доведено необхідність введення консерванту у склад сиропу. Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновку. Загальний обсяг роботи 53 сторінок, кількість таблиць 6, рисунків 3, джерел літератури 35, додатків 1.uk_UA
dc.description.abstractIn the work, microbiological studies were carried out in the process of pharmaceutical development of syrup with glutamic acid for the treatment of cardiovascular diseases. Literature data on the importance of amino acids for human health, their use in various pathological conditions were analyzed. The characteristics of producers of L-gluamic acid are presented, and the characteristics of its microbiological synthesis are given. Microbiological studies have proven the need to introduce a preservative into the syrup composition. The work consists of an introduction, three sections, and a conclusion. The total volume of work is 53 pages, the number of tables is 6, figures are 3, literature sources are 35, and appendices are 1.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectосвітня програма Промислова біотехнологіяuk_UA
dc.subjectамінокислотиuk_UA
dc.subjectантимікробні консервантиuk_UA
dc.subjectсиропuk_UA
dc.subjectamino acidsuk_UA
dc.subjectsyrupuk_UA
dc.subjectantimicrobial preservativesuk_UA
dc.titleУдосконалення складу сиропу з глутаміновою кислотоюuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the composition of syrup with glutamine aciduk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Набока Анна.pdf1,55 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.