Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33161
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБорулько, Анна-
dc.date.accessioned2024-09-16T16:13:28Z-
dc.date.available2024-09-16T16:13:28Z-
dc.date.issued2024-02-
dc.identifier.citationБорулько, А. Розробка складу та технології сиропу з екстрактом пижми звичайної : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Ляпунова. - Харків, 2024. - 65 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33161-
dc.description.abstractРобота присвячена розробці складу сиропу з фітокомпонентами з метою покращення стану здоров'я людей. В основі розробки лежить використання рослинних компонентів, які мають корисні властивості для організму людини. У підсумку роботи було доведено, що розроблений склад сиропу з фітокомпонентами має корисні властивості для організму людини та може бути використаний для поліпшення стану здоров'я. Розроблена технологія виробництва може бути застосована в промисловому масштабі для виробництва сиропу з фітокомпонентами. Робота складається з наступних частин: вступ, огляд літератури, вибір методів дослідження, експериментальна частина, загальні висновки, перелік використаних літературних джерел, загальний обсяг роботи 47 сторінки, містить 6 таблиці, 5 рисунків, 35 джерел літератури.uk_UA
dc.description.abstractThe study is dedicated to the development of a syrup composition with phyto-components to improve human health. The research is based on the use of plant-based components that have beneficial properties for the human body. In conclusion, it was demonstrated that the developed syrup composition with phytocomponents has beneficial properties for human health and can be used to improve health. The technology for producing syrup with phyto-components can be applied on an industrial scale. The work consists of the following parts: introduction, review of literature, selection of research methods, experimental part, general conclusions, list of used literary sources, total volume of work is 47 pages, contains 6 tables, 5 figures, 35 literature sources.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра технології фармацевтичних препаратівuk_UA
dc.subjectкафедра технологій фармацевтичних препаратівuk_UA
dc.subjectосвітня програма Технологія фармацевтичних препаратівuk_UA
dc.subjectрозробкаuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UA
dc.subjectскладuk_UA
dc.subjectсиропuk_UA
dc.subjectфітокомпонентиuk_UA
dc.subjectздоров'яuk_UA
dc.subjectрослинні компонентиuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectcompositionuk_UA
dc.subjectsyrupuk_UA
dc.subjectproduction technologyuk_UA
dc.subjectphyto-componentsuk_UA
dc.subjecthealthuk_UA
dc.subjectplant componentsuk_UA
dc.titleРозробка складу та технології сиропу з екстрактом пижми звичайноїuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of composition and technology of syrup with extract ordinary tansyuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
БОРУЛЬКО.pdf1,98 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.