Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33161
Title: Розробка складу та технології сиропу з екстрактом пижми звичайної
Other Titles: Development of composition and technology of syrup with extract ordinary tansy
Authors: Борулько, Анна
Keywords: кваліфікаційна робота;кафедра технології фармацевтичних препаратів;кафедра технологій фармацевтичних препаратів;освітня програма Технологія фармацевтичних препаратів;розробка;технологія виробництва;склад;сироп;фітокомпоненти;здоров'я;рослинні компоненти;development;composition;syrup;production technology;phyto-components;health;plant components
Issue Date: Feb-2024
Bibliographic description (Ukraine): Борулько, А. Розробка складу та технології сиропу з екстрактом пижми звичайної : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Ляпунова. - Харків, 2024. - 65 с.
Abstract: Робота присвячена розробці складу сиропу з фітокомпонентами з метою покращення стану здоров'я людей. В основі розробки лежить використання рослинних компонентів, які мають корисні властивості для організму людини. У підсумку роботи було доведено, що розроблений склад сиропу з фітокомпонентами має корисні властивості для організму людини та може бути використаний для поліпшення стану здоров'я. Розроблена технологія виробництва може бути застосована в промисловому масштабі для виробництва сиропу з фітокомпонентами. Робота складається з наступних частин: вступ, огляд літератури, вибір методів дослідження, експериментальна частина, загальні висновки, перелік використаних літературних джерел, загальний обсяг роботи 47 сторінки, містить 6 таблиці, 5 рисунків, 35 джерел літератури.
The study is dedicated to the development of a syrup composition with phyto-components to improve human health. The research is based on the use of plant-based components that have beneficial properties for the human body. In conclusion, it was demonstrated that the developed syrup composition with phytocomponents has beneficial properties for human health and can be used to improve health. The technology for producing syrup with phyto-components can be applied on an industrial scale. The work consists of the following parts: introduction, review of literature, selection of research methods, experimental part, general conclusions, list of used literary sources, total volume of work is 47 pages, contains 6 tables, 5 figures, 35 literature sources.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33161
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
БОРУЛЬКО.pdf1,98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.