Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33161
Название: | Розробка складу та технології сиропу з екстрактом пижми звичайної |
Другие названия: | Development of composition and technology of syrup with extract ordinary tansy |
Авторы: | Борулько, Анна |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра технології фармацевтичних препаратів;кафедра технологій фармацевтичних препаратів;освітня програма Технологія фармацевтичних препаратів;розробка;технологія виробництва;склад;сироп;фітокомпоненти;здоров'я;рослинні компоненти;development;composition;syrup;production technology;phyto-components;health;plant components |
Дата публикации: | фев-2024 |
Библиографическое описание: | Борулько, А. Розробка складу та технології сиропу з екстрактом пижми звичайної : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Ляпунова. - Харків, 2024. - 65 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Робота присвячена розробці складу сиропу з фітокомпонентами з метою покращення стану здоров'я людей. В основі розробки лежить використання рослинних компонентів, які мають корисні властивості для організму
людини. У підсумку роботи було доведено, що розроблений склад сиропу з
фітокомпонентами має корисні властивості для організму людини та може
бути використаний для поліпшення стану здоров'я. Розроблена технологія
виробництва може бути застосована в промисловому масштабі для виробництва сиропу з фітокомпонентами.
Робота складається з наступних частин: вступ, огляд літератури, вибір
методів дослідження, експериментальна частина, загальні висновки, перелік
використаних літературних джерел, загальний обсяг роботи 47 сторінки, містить 6 таблиці, 5 рисунків, 35 джерел літератури. The study is dedicated to the development of a syrup composition with phyto-components to improve human health. The research is based on the use of plant-based components that have beneficial properties for the human body. In conclusion, it was demonstrated that the developed syrup composition with phytocomponents has beneficial properties for human health and can be used to improve health. The technology for producing syrup with phyto-components can be applied on an industrial scale. The work consists of the following parts: introduction, review of literature, selection of research methods, experimental part, general conclusions, list of used literary sources, total volume of work is 47 pages, contains 6 tables, 5 figures, 35 literature sources. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33161 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
БОРУЛЬКО.pdf | 1,98 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.