Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33317
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЖидкова, Ірина-
dc.date.accessioned2024-10-08T17:18:53Z-
dc.date.available2024-10-08T17:18:53Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.citationЖидкова, І. Технічне переоснащення виробництва пива «Бердичівське Кармеліт» : кваліф. робота / наук. керівник О. Калюжная. - Харків, 2024. - 77 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33317-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена вивченню технологічних аспектів виробництва пива «Бердичівський Кармеліт», розгляду виробництва - від підготовки сировини до ферментації та розливу та технічному удосконаленню виробництва. У роботі запропоновано у ферментаційному цеху встановити сучасні циліндро-конічні танки, які є повністю автоматизовані, зручні у використанні та при санітарній обробці, що дозволяє здійснювати контрольований процес і одержувати продукцію високої якості; проведено необхідні техніко-економічні розрахунки запропонованих заходів. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, 4 розділів, графічних матеріалів, висновку, списку використаної літератури із 38 найменувань та додатків. Загальний обсяг роботи - 71 сторінок, 4 рисунки, 17 таблиць, 2 креслень формату А1.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work is dedicated to the study of the technological aspects of the production of beer "Berdychivskyi Karmelit", the consideration of production - from the preparation of raw materials to fermentation and bottling, and the technical improvement of production. In the work, it is proposed to install modern cylindrical-conical tanks for the fermentation, which are fully automated, convenient to use and during sanitary processing, which allows to carry out a controlled process and obtain high-quality products; the necessary technical and economic calculations of the proposed measures were carried out. The qualification work consists of an introduction, 4 chapters, graphical materials, a conclusion, a list of used literature from 38 titles and appendices. The total volume of work – 71 pages, 4 figures, 17 tables, 2 drawings in A1 format.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectосвітня програма Біотехнологіяuk_UA
dc.subjectпивоварінняuk_UA
dc.subjectБердичівський пивоварний заводuk_UA
dc.subjectдріжджіuk_UA
dc.subjectбродінняuk_UA
dc.subjectSaccharomyces cerevisiaeuk_UA
dc.subjectbrewinguk_UA
dc.subjectyeastuk_UA
dc.subjectfermentationuk_UA
dc.subjectSaccharomyces cerevisiaeuk_UA
dc.subjectBerdychiv Breweryuk_UA
dc.titleТехнічне переоснащення виробництва пива «Бердичівське Кармеліт»uk_UA
dc.title.alternativeTechnical re-equipment of beer production "Berdychivske Carmelite"uk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кваліфікаційна робота ЖИДКОВА Ірина.pdf997,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.