Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33317
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жидкова, Ірина | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-08T17:18:53Z | - |
dc.date.available | 2024-10-08T17:18:53Z | - |
dc.date.issued | 2024-06 | - |
dc.identifier.citation | Жидкова, І. Технічне переоснащення виробництва пива «Бердичівське Кармеліт» : кваліф. робота / наук. керівник О. Калюжная. - Харків, 2024. - 77 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33317 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена вивченню технологічних аспектів виробництва пива «Бердичівський Кармеліт», розгляду виробництва - від підготовки сировини до ферментації та розливу та технічному удосконаленню виробництва. У роботі запропоновано у ферментаційному цеху встановити сучасні циліндро-конічні танки, які є повністю автоматизовані, зручні у використанні та при санітарній обробці, що дозволяє здійснювати контрольований процес і одержувати продукцію високої якості; проведено необхідні техніко-економічні розрахунки запропонованих заходів. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, 4 розділів, графічних матеріалів, висновку, списку використаної літератури із 38 найменувань та додатків. Загальний обсяг роботи - 71 сторінок, 4 рисунки, 17 таблиць, 2 креслень формату А1. | uk_UA |
dc.description.abstract | The qualification work is dedicated to the study of the technological aspects of the production of beer "Berdychivskyi Karmelit", the consideration of production - from the preparation of raw materials to fermentation and bottling, and the technical improvement of production. In the work, it is proposed to install modern cylindrical-conical tanks for the fermentation, which are fully automated, convenient to use and during sanitary processing, which allows to carry out a controlled process and obtain high-quality products; the necessary technical and economic calculations of the proposed measures were carried out. The qualification work consists of an introduction, 4 chapters, graphical materials, a conclusion, a list of used literature from 38 titles and appendices. The total volume of work – 71 pages, 4 figures, 17 tables, 2 drawings in A1 format. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра біотехнології | uk_UA |
dc.subject | факультет фармацевтичних технологій та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | освітня програма Біотехнологія | uk_UA |
dc.subject | пивоваріння | uk_UA |
dc.subject | Бердичівський пивоварний завод | uk_UA |
dc.subject | дріжджі | uk_UA |
dc.subject | бродіння | uk_UA |
dc.subject | Saccharomyces cerevisiae | uk_UA |
dc.subject | brewing | uk_UA |
dc.subject | yeast | uk_UA |
dc.subject | fermentation | uk_UA |
dc.subject | Saccharomyces cerevisiae | uk_UA |
dc.subject | Berdychiv Brewery | uk_UA |
dc.title | Технічне переоснащення виробництва пива «Бердичівське Кармеліт» | uk_UA |
dc.title.alternative | Technical re-equipment of beer production "Berdychivske Carmelite" | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота ЖИДКОВА Ірина.pdf | 997,77 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.