Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33318
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМорозов, Олександр-
dc.date.accessioned2024-10-08T17:19:26Z-
dc.date.available2024-10-08T17:19:26Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.citationМорозов, О. Удосконалення виробництва кефіру 2,3 % з комбінованим наповнювачем : кваліф. робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2024. - 83 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33318-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі, присвяченій удосконаленню виробництва кефіру 2,3 % з комбінованим наповнювачем, запропоновано використання закваски прямого внесення, наповнення кефіром пляшок більшого об’єму, заміну застарілих резервуарів меншого об’єму на резервуар для сквашування сучасної конструкції, більшого об’єму, що в комплексі дозволить збільшити розмір серії, підвищити рівень автоматизації, зменшити втрати робочого часу та отримувати продукт кращої якості в зручній упаковці, збільшить конкурентоспроможність готового продукту та рентабельність виробництва. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, чотирьох розділів, графічних матеріалів, висновку, списку використаної літератури із 28 найменувань та додатків. Загальний обсяг роботи - 76 сторінок, 8 рисунків, 17 таблиць, 2 креслень формату А1.uk_UA
dc.description.abstractIn the qualification work devoted to the improvement of the production of kefir 2.3% with a combined filler, it is proposed to use starter cultures directly applied, to fill bottles with kefir of a larger volume, to replace outdated tanks of a smaller volume with a tank for fermentation of a modern design, of a larger volume, which in the complex will allow to increase the size of the series, increase the level of automation, reduce the loss of working time and obtain a product of better quality in a convenient package, increase the competitiveness of the finished product and the profitability of production. The qualification work consists of an introduction, four chapters, graphical materials, a conclusion, a list of used literature from 28 items and appendices. The total volume of work is 76 pages, 8 figures, 17 tables, 2 A1 format drawings.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectосвітня програма Біотехнологіяuk_UA
dc.subjectкефірuk_UA
dc.subjectкисломолочне бродінняuk_UA
dc.subjectзакваскаuk_UA
dc.subjectсквашуванняuk_UA
dc.subjectрезервуарuk_UA
dc.subjectнатуральний наповнювачuk_UA
dc.subjectkefiruk_UA
dc.subjectlactic fermentationuk_UA
dc.subjectstarter culturesuk_UA
dc.subjectfermentationuk_UA
dc.subjecttankuk_UA
dc.subjectnatural filleruk_UA
dc.titleУдосконалення виробництва кефіру 2,3 % з комбінованим наповнювачемuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of kefir production 2.3% of combined filleruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота МОРОЗОВ Олександр (1).pdf3,27 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.