Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33318
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Морозов, Олександр | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-08T17:19:26Z | - |
dc.date.available | 2024-10-08T17:19:26Z | - |
dc.date.issued | 2024-06 | - |
dc.identifier.citation | Морозов, О. Удосконалення виробництва кефіру 2,3 % з комбінованим наповнювачем : кваліф. робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2024. - 83 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33318 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі, присвяченій удосконаленню виробництва кефіру 2,3 % з комбінованим наповнювачем, запропоновано використання закваски прямого внесення, наповнення кефіром пляшок більшого об’єму, заміну застарілих резервуарів меншого об’єму на резервуар для сквашування сучасної конструкції, більшого об’єму, що в комплексі дозволить збільшити розмір серії, підвищити рівень автоматизації, зменшити втрати робочого часу та отримувати продукт кращої якості в зручній упаковці, збільшить конкурентоспроможність готового продукту та рентабельність виробництва. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, чотирьох розділів, графічних матеріалів, висновку, списку використаної літератури із 28 найменувань та додатків. Загальний обсяг роботи - 76 сторінок, 8 рисунків, 17 таблиць, 2 креслень формату А1. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the qualification work devoted to the improvement of the production of kefir 2.3% with a combined filler, it is proposed to use starter cultures directly applied, to fill bottles with kefir of a larger volume, to replace outdated tanks of a smaller volume with a tank for fermentation of a modern design, of a larger volume, which in the complex will allow to increase the size of the series, increase the level of automation, reduce the loss of working time and obtain a product of better quality in a convenient package, increase the competitiveness of the finished product and the profitability of production. The qualification work consists of an introduction, four chapters, graphical materials, a conclusion, a list of used literature from 28 items and appendices. The total volume of work is 76 pages, 8 figures, 17 tables, 2 A1 format drawings. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра біотехнології | uk_UA |
dc.subject | факультет фармацевтичних технологій та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | освітня програма Біотехнологія | uk_UA |
dc.subject | кефір | uk_UA |
dc.subject | кисломолочне бродіння | uk_UA |
dc.subject | закваска | uk_UA |
dc.subject | сквашування | uk_UA |
dc.subject | резервуар | uk_UA |
dc.subject | натуральний наповнювач | uk_UA |
dc.subject | kefir | uk_UA |
dc.subject | lactic fermentation | uk_UA |
dc.subject | starter cultures | uk_UA |
dc.subject | fermentation | uk_UA |
dc.subject | tank | uk_UA |
dc.subject | natural filler | uk_UA |
dc.title | Удосконалення виробництва кефіру 2,3 % з комбінованим наповнювачем | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of kefir production 2.3% of combined filler | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота МОРОЗОВ Олександр (1).pdf | 3,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.