Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33319
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Супрун, Марина | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-08T17:20:24Z | - |
dc.date.available | 2024-10-08T17:20:24Z | - |
dc.date.issued | 2024-06 | - |
dc.identifier.citation | Супрун, М. Технічне переоснащення виробництва дріжджів пресованих «Екстра» : кваліф. робота / наук. керівник Н. Хохленкова. - Харків, 2024. - 78 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33319 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота, присвячена технічному переоснащенню виробництва дріжджів пресованих «Екстра», складається зі вступу, 4 розділів, додатку с графічним кресленням, висновку, списку літератури з 25 найменувань, та додатку. Загальний розмір роботи 67 сторінок 24 таблиці, 10 рисунків, 2 креслення формату А1. У рамках кваліфікаційної роботи викладено технологічний процес, коткий демонстує виготовлення харчових пресованих хлібопекарських дріжджів «Екстра» на підприємстві АТ «Харківський дріжджовий завод», та запропоновано заміну ферментеру на новий. | uk_UA |
dc.description.abstract | The qualification work, dedicated to the technical re-equipment of the production of pressed yeast ‘Extra’, consists of an introduction, 4 chapters, an appendix with a graphic drawing, a conclusion and a list of references of 25 items, and the application. The total size of the work is 67 pages, 24 tables, 10 figures, 2 drawings in A1 format The qualification work describes the technological process that demonstrates the production of food pressed bakery yeast ‘Extra’ at the enterprise JSC ‘Kharkiv Yeast Plant’ and proposes to replace the fermenter with a new one. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра біотехнології | uk_UA |
dc.subject | факультет фармацевтичних технологій та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | освітня програма Біотехнологія | uk_UA |
dc.subject | пресовані дріджджі | uk_UA |
dc.subject | виробництво | uk_UA |
dc.subject | меляса | uk_UA |
dc.subject | Saccharomyces | uk_UA |
dc.subject | pressed yeast | uk_UA |
dc.subject | production | uk_UA |
dc.subject | molasses | uk_UA |
dc.subject | Saccharomyces | uk_UA |
dc.title | Технічне переоснащення виробництва дріжджів пресованих «Екстра» | uk_UA |
dc.title.alternative | Technical re-equipment of yeast production pressed "Extra" | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота Супрун Марина.pdf | 2,85 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.