Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33319
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСупрун, Марина-
dc.date.accessioned2024-10-08T17:20:24Z-
dc.date.available2024-10-08T17:20:24Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.citationСупрун, М. Технічне переоснащення виробництва дріжджів пресованих «Екстра» : кваліф. робота / наук. керівник Н. Хохленкова. - Харків, 2024. - 78 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33319-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота, присвячена технічному переоснащенню виробництва дріжджів пресованих «Екстра», складається зі вступу, 4 розділів, додатку с графічним кресленням, висновку, списку літератури з 25 найменувань, та додатку. Загальний розмір роботи 67 сторінок 24 таблиці, 10 рисунків, 2 креслення формату А1. У рамках кваліфікаційної роботи викладено технологічний процес, коткий демонстує виготовлення харчових пресованих хлібопекарських дріжджів «Екстра» на підприємстві АТ «Харківський дріжджовий завод», та запропоновано заміну ферментеру на новий.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work, dedicated to the technical re-equipment of the production of pressed yeast ‘Extra’, consists of an introduction, 4 chapters, an appendix with a graphic drawing, a conclusion and a list of references of 25 items, and the application. The total size of the work is 67 pages, 24 tables, 10 figures, 2 drawings in A1 format The qualification work describes the technological process that demonstrates the production of food pressed bakery yeast ‘Extra’ at the enterprise JSC ‘Kharkiv Yeast Plant’ and proposes to replace the fermenter with a new one.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectосвітня програма Біотехнологіяuk_UA
dc.subjectпресовані дріджджіuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectмелясаuk_UA
dc.subjectSaccharomycesuk_UA
dc.subjectpressed yeastuk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectmolassesuk_UA
dc.subjectSaccharomycesuk_UA
dc.titleТехнічне переоснащення виробництва дріжджів пресованих «Екстра»uk_UA
dc.title.alternativeTechnical re-equipment of yeast production pressed "Extra"uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота Супрун Марина.pdf2,85 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.