Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33797
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНабока, А. П.-
dc.contributor.authorХохленкова, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-11-11T16:55:41Z-
dc.date.available2024-11-11T16:55:41Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНабока, А. П. Удосконалення складу сиропу з глутаміновою кислотою / А. П. Набока, Н. В. Хохленкова // Youth Pharmacy Science : матеріали IV Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 6-7 груд. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – C. 168-169.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33797-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleУдосконалення складу сиропу з глутаміновою кислотоюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
168-169.pdf119,06 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.