Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34427
Название: Фітохімічне дослідження кори коричників
Другие названия: Phytochemical study of cinna-mon bark
Авторы: Верховод, Д. Р.
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра фармакогнозії та нутриціології;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;коричник справжній;коричник китайський;кора;cinnamomum zeylanicum;cinnamomum cassia;біологічно активні речовини;True cinnamon;Chinese cinnamon;bark;biologically active substances;КР-2025
Дата публикации: фев-2025
Библиографическое описание: Верховод, Д. Р. Фітохімічне дослідження кори коричників : кваліфікаційна робота / наук. керівник М. Комісаренко. - Харків, 2025. - 63 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню якісного та кількісного складу біологічно активних речовин у сировині коричника справжнього (цейлонського) (Cinnamomum zeylanicum Nees) і коричника китайського (Cinnamomum cassia (L.) C.Presl). Робота викладена на 53 сторінках, складається зі вступу, огляду літератури та експериментальної частини, висновків, містить 11 таблиць, 12 рисунків, 84 джерел літератури та додатків.
The qualification work is dedicated to the study of the qualitative and quantitative composition of biologically active substances in the raw materials of true cinnamon (Ceylon cinnamon) (Cinnamomum zeylanicum Nees) and Chinese cinnamon (Cinnamomum cassia (L.) C.Presl). The work is setout on 53 pages, including an introduction, a literature review, an experimental section, conclusions, 11 tables, 12 figures, 84 references, and appendices.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34427
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Верховод Дар_я_ФІТОХІМІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ КОРИ КОРИЧНИКІВ.pdf1,29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.