Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34428
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Волощук, А. І. | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-18T11:51:00Z | - |
dc.date.available | 2025-02-18T11:51:00Z | - |
dc.date.issued | 2025-02 | - |
dc.identifier.citation | Волощук, А. І. Вивчення впливу прежелатинізованого крохмалю на якість таблеток, що диспергуються у ротовій порожнині : кваліфікаційна робота / наук. керівник І. Кавалевська. - Харків, 2025. - 45 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34428 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота містить 40 сторінок, 3 таблиці, 11 рисунків, список джерел літератури з 31 найменувань. Метою роботи є вивчення впливу прежелатизованого крохмалю на якість таблеток, що диспергуються у ротовій порожнині. На підставі проведення комплексу фізико-хімічних та технологічних досліджень досліджено як допоміжну речовину у складі таблеток анальгіну, що диспергуються у ротовій порожнині, обрано прежелатизований крохмаль тапіоки. | uk_UA |
dc.description.abstract | The qualification work contains 40 pages, 3 tables, 11 figures, a list of literature sources with 31 names. The purpose of the work is to study the influence of pregelatinized starch on the quality of orally dispersible tablets. Based on a complex of physicochemical and technological studies, pregelatinized tapioca starch was selected as an excipient in the composition of orally dispersible analgin tablets. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів | uk_UA |
dc.subject | фармацевтичний факультет | uk_UA |
dc.subject | освітня програма Фармація | uk_UA |
dc.subject | склад | uk_UA |
dc.subject | допоміжні речовини | uk_UA |
dc.subject | крохмаль тапіоки | uk_UA |
dc.subject | ОДТ | uk_UA |
dc.subject | composition | uk_UA |
dc.subject | excipients | uk_UA |
dc.subject | tapioca starch | uk_UA |
dc.subject | Starch 1500® | uk_UA |
dc.subject | ODT | uk_UA |
dc.subject | КР-2025 | uk_UA |
dc.title | Вивчення впливу прежелатинізованого крохмалю на якість таблеток, що диспергуються у ротовій порожнині | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of the effect of pregelatinized starch on the quality of orodispersible tablets | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Волощук Анастасія_ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ ПРЕЖЕЛАТИЗОВАНОГО КРОХМАЛЮ НА ЯКІСТЬ ТАБЛЕТОК, ЩО ДИСПЕРГУЮТЬСЯ У РОТОВІЙ ПОРОЖНИНІ.pdf | 998,26 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.