Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34428| Назва: | Вивчення впливу прежелатинізованого крохмалю на якість таблеток, що диспергуються у ротовій порожнині |
| Інші назви: | Research of the effect of pregelatinized starch on the quality of orodispersible tablets |
| Автори: | Волощук, А. І. |
| Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;склад;допоміжні речовини;крохмаль тапіоки;ОДТ;composition;excipients;tapioca starch;Starch 1500®;ODT;КР-2025 |
| Дата публікації: | лют-2025 |
| Бібліографічний опис: | Волощук, А. І. Вивчення впливу прежелатинізованого крохмалю на якість таблеток, що диспергуються у ротовій порожнині : кваліфікаційна робота / наук. керівник І. Кавалевська. - Харків, 2025. - 45 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота містить 40 сторінок, 3 таблиці, 11 рисунків,
список джерел літератури з 31 найменувань.
Метою роботи є вивчення впливу прежелатизованого крохмалю на
якість таблеток, що диспергуються у ротовій порожнині. На підставі
проведення комплексу фізико-хімічних та технологічних досліджень
досліджено як допоміжну речовину у складі таблеток анальгіну, що
диспергуються у ротовій порожнині, обрано прежелатизований крохмаль
тапіоки. The qualification work contains 40 pages, 3 tables, 11 figures, a list of literature sources with 31 names. The purpose of the work is to study the influence of pregelatinized starch on the quality of orally dispersible tablets. Based on a complex of physicochemical and technological studies, pregelatinized tapioca starch was selected as an excipient in the composition of orally dispersible analgin tablets. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34428 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Волощук Анастасія_ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ ПРЕЖЕЛАТИЗОВАНОГО КРОХМАЛЮ НА ЯКІСТЬ ТАБЛЕТОК, ЩО ДИСПЕРГУЮТЬСЯ У РОТОВІЙ ПОРОЖНИНІ.pdf | 998,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.