Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34428
Название: Вивчення впливу прежелатинізованого крохмалю на якість таблеток, що диспергуються у ротовій порожнині
Другие названия: Research of the effect of pregelatinized starch on the quality of orodispersible tablets
Авторы: Волощук, А. І.
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;склад;допоміжні речовини;крохмаль тапіоки;ОДТ;composition;excipients;tapioca starch;Starch 1500®;ODT;КР-2025
Дата публикации: фев-2025
Библиографическое описание: Волощук, А. І. Вивчення впливу прежелатинізованого крохмалю на якість таблеток, що диспергуються у ротовій порожнині : кваліфікаційна робота / наук. керівник І. Кавалевська. - Харків, 2025. - 45 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота містить 40 сторінок, 3 таблиці, 11 рисунків, список джерел літератури з 31 найменувань. Метою роботи є вивчення впливу прежелатизованого крохмалю на якість таблеток, що диспергуються у ротовій порожнині. На підставі проведення комплексу фізико-хімічних та технологічних досліджень досліджено як допоміжну речовину у складі таблеток анальгіну, що диспергуються у ротовій порожнині, обрано прежелатизований крохмаль тапіоки.
The qualification work contains 40 pages, 3 tables, 11 figures, a list of literature sources with 31 names. The purpose of the work is to study the influence of pregelatinized starch on the quality of orally dispersible tablets. Based on a complex of physicochemical and technological studies, pregelatinized tapioca starch was selected as an excipient in the composition of orally dispersible analgin tablets.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34428
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.