Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34428
Название: | Вивчення впливу прежелатинізованого крохмалю на якість таблеток, що диспергуються у ротовій порожнині |
Другие названия: | Research of the effect of pregelatinized starch on the quality of orodispersible tablets |
Авторы: | Волощук, А. І. |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;склад;допоміжні речовини;крохмаль тапіоки;ОДТ;composition;excipients;tapioca starch;Starch 1500®;ODT;КР-2025 |
Дата публикации: | фев-2025 |
Библиографическое описание: | Волощук, А. І. Вивчення впливу прежелатинізованого крохмалю на якість таблеток, що диспергуються у ротовій порожнині : кваліфікаційна робота / наук. керівник І. Кавалевська. - Харків, 2025. - 45 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Кваліфікаційна робота містить 40 сторінок, 3 таблиці, 11 рисунків,
список джерел літератури з 31 найменувань.
Метою роботи є вивчення впливу прежелатизованого крохмалю на
якість таблеток, що диспергуються у ротовій порожнині. На підставі
проведення комплексу фізико-хімічних та технологічних досліджень
досліджено як допоміжну речовину у складі таблеток анальгіну, що
диспергуються у ротовій порожнині, обрано прежелатизований крохмаль
тапіоки. The qualification work contains 40 pages, 3 tables, 11 figures, a list of literature sources with 31 names. The purpose of the work is to study the influence of pregelatinized starch on the quality of orally dispersible tablets. Based on a complex of physicochemical and technological studies, pregelatinized tapioca starch was selected as an excipient in the composition of orally dispersible analgin tablets. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34428 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Волощук Анастасія_ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ ПРЕЖЕЛАТИЗОВАНОГО КРОХМАЛЮ НА ЯКІСТЬ ТАБЛЕТОК, ЩО ДИСПЕРГУЮТЬСЯ У РОТОВІЙ ПОРОЖНИНІ.pdf | 998,26 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.