Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34470
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКулеш, А. В.-
dc.date.accessioned2025-02-18T13:45:17Z-
dc.date.available2025-02-18T13:45:17Z-
dc.date.issued2025-02-
dc.identifier.citationКулеш, А. В. Дослідження щодо удосконалення складу м’яких желатинових капсул з вітаміном D : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Філіпцова. - Харків, 2025. - 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34470-
dc.description.abstractВ даній роботі проведено експериментальне дослідження по створенню лікарського засобу з активним фармацевтичним інгредієнтом вітамін D в лікарській формі м’якій желатиновій капсулі. Проаналізовано дані наукової літератури про властивості вітаміну, методи отримання. Ознайомилася з нормативними вимогами до створення лікарських форм у вигляді м’яких желатинових капсул та методами їх контролю якості. Проведено дослідження Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновку. Загальний обсяг роботи 43 сторінки, кількість таблиць 6, рисунків 7, джерел літератури 48.uk_UA
dc.description.abstractIn this work, an experimental study was conducted on the creation of a medicinal product with the active pharmaceutical ingredient vitamin D in a dosage form of a soft gelatin capsule. Scientific literature data on the properties of the vitamin, methods of obtaining were analyzed. I got acquainted with the regulatory requirements for the creation of dosage forms in the form of soft gelatin capsules and methods of their quality control. A study was conducted The work consists of an introduction, three sections, and a conclusion. The total volume of the work is 43 pages, the number of tables is 6, figures are 7, literature sources are 48uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectосвітня програма Промислова біотехнологіяuk_UA
dc.subjectхолекальциферолuk_UA
dc.subjectм’яка капсулаuk_UA
dc.subjectвітамін Duk_UA
dc.subjectкальцитріолuk_UA
dc.subjectактивний фармацевтичний інгредієнтuk_UA
dc.subjectcholecalciferoluk_UA
dc.subjectsoft capsuleuk_UA
dc.subjectvitamin Duk_UA
dc.subjectcalcitrioluk_UA
dc.subjectactive pharmaceutical ingredientuk_UA
dc.subjectКР-2025uk_UA
dc.titleДослідження щодо удосконалення складу м’яких желатинових капсул з вітаміном Duk_UA
dc.title.alternativeResearch on improving the composition of soft gelatin capsules with vitamin Duk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.