Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34478
Название: | Організація виробництва хлібу безбілкового |
Другие названия: | Organization of production of protein-free bread |
Авторы: | Долгополова, В. А. |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Біотехнологія;безбілковий хліб;структуроутворювачі;загусники;тістомісильна машина;крохмаль кукурудзяний;безбілкова дієта;protein-free bread;structuring agents;thickeners;dough mixer;corn starch;protein-free diet;КР-2025 |
Дата публикации: | фев-2025 |
Библиографическое описание: | Долгополова, В. А. Організація виробництва хлібу безбілкового : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2025. - 79 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена організації виробництва хлібу
«Вівсяний без білка» на вітчизняному підприємстві. У роботі складено
опис технологічного процесу отримання хлібу з безбілкової сировини з
використанням структуроутворюючих та загущуючих інгредієнтів для
отримання тіста із задовільними показниками якості та готового хліба з
високими споживчими властивостями, складено технологічну та
апаратурну схеми виробництва. Як основний апарат розглянуто машину
тістомісильну з підкатною діжею марки SP-250M. Робота складається з
вступу, чотирьох розділів, графічних матеріалів, висновків, списку
літератури з 30 джерел та додатків. Загальний обсяг роботи становить 68
сторінок, містить 7 рисунків, 8 таблиць та 2 креслення формату А1. The qualification work is devoted to the organization of the production of "Oatmeal without protein" bread at a domestic enterprise. The work describes the technological process of obtaining bread from protein-free raw materials using structure-forming and thickening ingredients to obtain dough with satisfactory quality indicators and finished bread with high consumer properties, and a technological and equipment scheme of production is drawn up. The main device is a dough mixer with a rolling bowl of the SP-250M brand. The qualification work consists of an introduction, four chapters, graphical materials, a conclusion, a list of used literature from 30 items and appendices. The total volume of work is 68 pages, 7 figures, 8 tables, 2 A1 format drawings. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34478 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Долгополова Вікторія ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБУ БЕЗБІЛКОВОГО.pdf | 3,59 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.