Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34478
Название: Організація виробництва хлібу безбілкового
Другие названия: Organization of production of protein-free bread
Авторы: Долгополова, В. А.
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Біотехнологія;безбілковий хліб;структуроутворювачі;загусники;тістомісильна машина;крохмаль кукурудзяний;безбілкова дієта;protein-free bread;structuring agents;thickeners;dough mixer;corn starch;protein-free diet;КР-2025
Дата публикации: фев-2025
Библиографическое описание: Долгополова, В. А. Організація виробництва хлібу безбілкового : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2025. - 79 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена організації виробництва хлібу «Вівсяний без білка» на вітчизняному підприємстві. У роботі складено опис технологічного процесу отримання хлібу з безбілкової сировини з використанням структуроутворюючих та загущуючих інгредієнтів для отримання тіста із задовільними показниками якості та готового хліба з високими споживчими властивостями, складено технологічну та апаратурну схеми виробництва. Як основний апарат розглянуто машину тістомісильну з підкатною діжею марки SP-250M. Робота складається з вступу, чотирьох розділів, графічних матеріалів, висновків, списку літератури з 30 джерел та додатків. Загальний обсяг роботи становить 68 сторінок, містить 7 рисунків, 8 таблиць та 2 креслення формату А1.
The qualification work is devoted to the organization of the production of "Oatmeal without protein" bread at a domestic enterprise. The work describes the technological process of obtaining bread from protein-free raw materials using structure-forming and thickening ingredients to obtain dough with satisfactory quality indicators and finished bread with high consumer properties, and a technological and equipment scheme of production is drawn up. The main device is a dough mixer with a rolling bowl of the SP-250M brand. The qualification work consists of an introduction, four chapters, graphical materials, a conclusion, a list of used literature from 30 items and appendices. The total volume of work is 68 pages, 7 figures, 8 tables, 2 A1 format drawings.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34478
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Долгополова Вікторія ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБУ БЕЗБІЛКОВОГО.pdf3,59 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.