Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34483
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКоміссарова, А. А.-
dc.date.accessioned2025-02-19T07:51:15Z-
dc.date.available2025-02-19T07:51:15Z-
dc.date.issued2025-02-
dc.identifier.citationКоміссарова, А. А. Удосконалення виробництва сікери медової особливої : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2025. - 76 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34483-
dc.description.abstractнапівсухого «Сікера медова особлива». У роботі складено опис технологічного процесу отримання сікери з меду та соку агрусу, складено технологічну та апаратурну схеми виробництва. Для удосконалення запропоновано запровадження двох танків для бродіння та доброджування моделі Z 20, ємністю 20 м3 які мають сучасну конструкцію, що дозволить підвищити якість напівпродуктів та готового вина, збільшити розмір серії та вивільнити виробничі площі. Робота складається з вступу, чотирьох розділів, графічних матеріалів, висновків, списку літератури з 30 джерел та додатків. Загальний обсяг роботи становить 66 сторінок, містить 5 рисунків, 6 таблиць та 2 креслення формату А1.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work is devoted to the improvement of the production of the semi-dry drink "Sikera medova osobliva". The work describes the technological process of obtaining sikera from honey and gooseberry juice, and a technological and equipment scheme of production is compiled. For improvement, it is proposed to introduce two tanks for fermentation and maturation of the Z 20 model, with a capacity of 20 m3 , which have a modern design, which will allow to improve the quality of semi-finished products and finished wine, increase the size of the batch and free up production space. The qualification work consists of an introduction, four chapters, graphical materials, a conclusion, a list of used literature from 30 items and appendices. The total volume of work is 66 pages, 5 figures, 6 tables, 2 A1 format drawings.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectосвітня програма Біотехнологіяuk_UA
dc.subjectсікераuk_UA
dc.subjectситаuk_UA
dc.subjectбродінняuk_UA
dc.subjectдріжджіuk_UA
dc.subjectтанк для бродінняuk_UA
dc.subjectsieveuk_UA
dc.subjectsievesuk_UA
dc.subjectfermentationuk_UA
dc.subjectyeastuk_UA
dc.subjectfermentation tankuk_UA
dc.subjectКР-2025uk_UA
dc.titleУдосконалення виробництва сікери медової особливоїuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the production of Sikera honey specialuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.