Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34483
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коміссарова, А. А. | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-19T07:51:15Z | - |
dc.date.available | 2025-02-19T07:51:15Z | - |
dc.date.issued | 2025-02 | - |
dc.identifier.citation | Коміссарова, А. А. Удосконалення виробництва сікери медової особливої : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2025. - 76 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34483 | - |
dc.description.abstract | напівсухого «Сікера медова особлива». У роботі складено опис технологічного процесу отримання сікери з меду та соку агрусу, складено технологічну та апаратурну схеми виробництва. Для удосконалення запропоновано запровадження двох танків для бродіння та доброджування моделі Z 20, ємністю 20 м3 які мають сучасну конструкцію, що дозволить підвищити якість напівпродуктів та готового вина, збільшити розмір серії та вивільнити виробничі площі. Робота складається з вступу, чотирьох розділів, графічних матеріалів, висновків, списку літератури з 30 джерел та додатків. Загальний обсяг роботи становить 66 сторінок, містить 5 рисунків, 6 таблиць та 2 креслення формату А1. | uk_UA |
dc.description.abstract | The qualification work is devoted to the improvement of the production of the semi-dry drink "Sikera medova osobliva". The work describes the technological process of obtaining sikera from honey and gooseberry juice, and a technological and equipment scheme of production is compiled. For improvement, it is proposed to introduce two tanks for fermentation and maturation of the Z 20 model, with a capacity of 20 m3 , which have a modern design, which will allow to improve the quality of semi-finished products and finished wine, increase the size of the batch and free up production space. The qualification work consists of an introduction, four chapters, graphical materials, a conclusion, a list of used literature from 30 items and appendices. The total volume of work is 66 pages, 5 figures, 6 tables, 2 A1 format drawings. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра біотехнології | uk_UA |
dc.subject | факультет фармацевтичних технологій та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | освітня програма Біотехнологія | uk_UA |
dc.subject | сікера | uk_UA |
dc.subject | сита | uk_UA |
dc.subject | бродіння | uk_UA |
dc.subject | дріжджі | uk_UA |
dc.subject | танк для бродіння | uk_UA |
dc.subject | sieve | uk_UA |
dc.subject | sieves | uk_UA |
dc.subject | fermentation | uk_UA |
dc.subject | yeast | uk_UA |
dc.subject | fermentation tank | uk_UA |
dc.subject | КР-2025 | uk_UA |
dc.title | Удосконалення виробництва сікери медової особливої | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of the production of Sikera honey special | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коміссарова Аліна УДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЦТВА СІКЕРИ МЕДОВОЇ ОСОБЛИВОЇ.pdf | 3,56 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.