Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34484
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМихайловська, А. Ю.-
dc.date.accessioned2025-02-19T07:52:04Z-
dc.date.available2025-02-19T07:52:04Z-
dc.date.issued2025-02-
dc.identifier.citationМихайловська, А. Ю. Удосконалення виробництва дієтичної добавки на основі рибофлавіну : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Хохленкова. - Харків, 2025. - 71 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34484-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена вдосконаленню виробництва дієтичної добавки на основі рибофлавіну. У дослідженні розроблено ефективну технологію біосинтезу рибофлавіну з використанням штаму Bacillus subtilis IFBG NTG2. Проведено аналіз ринку рибофлавіну, вивчено біохімічні та технологічні особливості процесу його виробництва, а також розроблено біологічну, технологічну, апаратурну схеми, придатні для впровадження у виробничих умовах. Результати роботи дозволяють підвищити вихід рибофлавіну, мінімізувати виробничі витрати та зменшити екологічний вплив процесу. Загальний обсяг роботи становить 63 сторінки, містить 10 рисунків, 9 таблиць та 2 креслення формату А1.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work is devoted to improving the production of a dietary supplement based on riboflavin. The study developed an effective technology for the biosynthesis of riboflavin using the Bacillus subtilis IFBG NTG2 strain. The analysis of the riboflavin market was conducted, the biochemical and technological features of its production process were studied, and a biological, technological, and hardware scheme suitable for implementation in production conditions was developed. The results of the work allow to increase the yield of riboflavin, minimize production costs and reduce the environmental impact of the process. The total volume of the work is 63 pages, contains 10 figures, 9 tables and 2 A1 format drawings.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectосвітня програма Біотехнологіяuk_UA
dc.subjectрибофлавінuk_UA
dc.subjectBacillus subtilisuk_UA
dc.subjectдієтична добавкаuk_UA
dc.subjectбіотехнологіяuk_UA
dc.subjectферментаціяuk_UA
dc.subjectriboflavinuk_UA
dc.subjectdietary supplementuk_UA
dc.subjectbiotechnologyuk_UA
dc.subjectfermentationuk_UA
dc.subjectКР-2025uk_UA
dc.titleУдосконалення виробництва дієтичної добавки на основі рибофлавінуuk_UA
dc.title.alternativeImproving of the production of a dietary supplement based on riboflavinuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.