Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34498
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗавада, А. О.-
dc.date.accessioned2025-02-19T08:29:23Z-
dc.date.available2025-02-19T08:29:23Z-
dc.date.issued2025-02-
dc.identifier.citationЗавада, А. О. Розробка складу крему на емульсійній основі для застосування в косметологічній практиці : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Кухтенко. - Харків, 2025. - 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34498-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота містить комплекс досліджень, які направлені на підбір оптимальної кремової емульсійної основи для лікарського засобу із вмістом папаїну. В роботі проаналізовано питання застосування рослинних компонентів в косметичній практиці, досліджено кремову основу за допомогою реологічних та мікроскопічних досліджень. Визначено вплив буферного розчину на рН розробленого крема. На підставі проведеного підбору складу запропонована технологічна схема виробництва крема Робота складається зі вступу, 3 розділів, висновків, списку використаних джерел. Після кожного розділу наведено висновки. В роботі 5 таблиць, 8 рисунків і складається із 42 сторінок. Список використаних джерел містить 32 посилання на літературу.uk_UA
dc.description.abstractThe thesis contains a set of studies aimed at selecting the optimal cream emulsion base for a medicinal product containing papain. The work analyzes the issue of using plant components in cosmetic practice, investigates the cream base using rheological and microscopic studies. The effect of the buffer solution on the pH of the developed cream is determined. Based on the selection of the composition, a technological scheme for the production of the cream is proposed. The work consists of an introduction, 3 sections, conclusions, a list of sources used. After each section, conclusions are given. The work contains 5 tables, 8 figures and consists of 42 pages. The list of sources used contains 32 references to the literature.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобівuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectосвітня програма Технології фармацевтичних препаратівuk_UA
dc.subjectкремuk_UA
dc.subjectпапаїнuk_UA
dc.subjectм’яка лікарська формаuk_UA
dc.subjectдопоміжні речовиниuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectреологіяuk_UA
dc.subjectрНuk_UA
dc.subjectcreamuk_UA
dc.subjectpapainuk_UA
dc.subjectsoft dosage formuk_UA
dc.subjectexcipientsuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectrheologyuk_UA
dc.subjectКР-2025uk_UA
dc.titleРозробка складу крему на емульсійній основі для застосування в косметологічній практиціuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of the composition of an emulsion-based cream for use in cosmetology practiceuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.