Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34583
Назва: | Упровадження принципів ощадного виробництва в управління закладом охорони здоров’я |
Інші назви: | Implementation of lean production principles in the management of a health care institution |
Автори: | Верещак, Н. В. |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Управління охороною здоров'я та фармацевтичним бізнесом;фармацевтична організація;логістична діяльність;логістичні витрати;елементи наукової новизни;pharmaceutical organization;logistical activities;logistics costs;elements of scientific novelty;КР-2025 |
Дата публікації: | лют-2025 |
Бібліографічний опис: | Верещак, Н. В. Упровадження принципів ощадного виробництва в управління закладом охорони здоров’я : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Гладкова. - Харків, 2025. - 66 с. |
Короткий огляд (реферат): | Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку
використаної літератури, додатків.
Мета, наукова новизна роботи полягають у дослідженні питань
управління ЯМД у ЗОЗ.
Перший розділ роботи присвячений питанням сутності ощадного
виробництва, визначенню якості та сучасним підходам до управління.
У другому розділі досліджено поточний стан ощадного виробництва в
лікарні. У третьому розділі представлені шляхи впровадження принципів
ощадного виробництва управління в медичному закладі. Кваліфікаційна
робота містить 66 сторінок, 9 таблиць, 2 рисунки, список літератури з 55
найменувань, 3 додатків. The work consists of an introduction, three sections, conclusions, a list of used literature, appendices. The goal, the scientific novelty of the work consists in the study of issues of quality management of the provision of MC in HCI. The first chapter of the work is dedicated to the issues of the essence of lean production, the definition of quality, and modern approaches to management. The second chapter examines the current state of lean production in the hospital. The third chapter presents ways to implement the principles of lean management in a medical institution. The qualification work contains 66 pages, 9 tables, 2 figures, a bibliography of 55 names, 2 appendices. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34583 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Верещак Наталія Упровадження принципів ощадного виробництва в управління.pdf | 3,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.