Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/347
Название: Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей порошку вичавок винограду культурного
Авторы: Домар, Н. А.
Січкар, А. А.
Domar, N. A.
Sichkar, A. A.
Ключевые слова: виноград культурний;порошок;імуномодулюючі препарати;grape cultural;powder;immunomodulatory drugs
Дата публикации: 2006
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Домар, Н. А. Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей порошку вичавок винограду культурного / Н. А. Домар, А. А. Січкар // Вісник фармації. - 2006. - № 3. - С. 15-17.
Краткий осмотр (реферат): Досліджені фізико-хімічні та технологічні властивості порошку вичавок винограду культурного: форма та розмір часток, вологовміст, вологопоглинання, плинність, кут природного відкосу, насипна густина та густина після усадки, пресуємість, сила виштовхування. Досліджена кінетика вологопоглинання субстанції при 100% і 75% відносній вологості повітря. Результати досліджень можуть бути використані при створенні таблетованого препарату з вичавок винограду культурного
The physico-chemical and technological properties of grape cultural pomace powder such as the form and the size of particles, moisture content, moisture absorption, fluidity, angle of natural slope, apparent density before and after settling, compressibility, ejection force, have been studied. Kinetics of the moisture absorption of the substance at 100% and 75% relative moisture content of the air has been investigated. The results of the research can be used for creating tablets from grape cultural pomace.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/347
ISSN: 1562-7241
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри технологій фармацевтичних препаратів
Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
15-17.pdf107,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.