Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/347
Title: | Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей порошку вичавок винограду культурного |
Authors: | Домар, Н. А. Січкар, А. А. Domar, N. A. Sichkar, A. A. |
Keywords: | виноград культурний;порошок;імуномодулюючі препарати;grape cultural;powder;immunomodulatory drugs |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | НФаУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Домар, Н. А. Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей порошку вичавок винограду культурного / Н. А. Домар, А. А. Січкар // Вісник фармації. - 2006. - № 3. - С. 15-17. |
Abstract: | Досліджені фізико-хімічні та технологічні властивості порошку вичавок винограду культурного: форма та розмір часток, вологовміст, вологопоглинання, плинність, кут природного відкосу, насипна густина та густина після усадки, пресуємість, сила виштовхування. Досліджена кінетика вологопоглинання субстанції при 100% і 75% відносній вологості повітря. Результати досліджень можуть бути використані при створенні таблетованого препарату з вичавок винограду культурного The physico-chemical and technological properties of grape cultural pomace powder such as the form and the size of particles, moisture content, moisture absorption, fluidity, angle of natural slope, apparent density before and after settling, compressibility, ejection force, have been studied. Kinetics of the moisture absorption of the substance at 100% and 75% relative moisture content of the air has been investigated. The results of the research can be used for creating tablets from grape cultural pomace. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/347 |
ISSN: | 1562-7241 |
Appears in Collections: | Вісник фармації. Архів статей 1993-2009 Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.