Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/347
Назва: Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей порошку вичавок винограду культурного
Автори: Домар, Н. А.
Січкар, А. А.
Domar, N. A.
Sichkar, A. A.
Теми: виноград культурний;порошок;імуномодулюючі препарати;grape cultural;powder;immunomodulatory drugs
Дата публікації: 2006
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Домар, Н. А. Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей порошку вичавок винограду культурного / Н. А. Домар, А. А. Січкар // Вісник фармації. - 2006. - № 3. - С. 15-17.
Короткий огляд (реферат): Досліджені фізико-хімічні та технологічні властивості порошку вичавок винограду культурного: форма та розмір часток, вологовміст, вологопоглинання, плинність, кут природного відкосу, насипна густина та густина після усадки, пресуємість, сила виштовхування. Досліджена кінетика вологопоглинання субстанції при 100% і 75% відносній вологості повітря. Результати досліджень можуть бути використані при створенні таблетованого препарату з вичавок винограду культурного
The physico-chemical and technological properties of grape cultural pomace powder such as the form and the size of particles, moisture content, moisture absorption, fluidity, angle of natural slope, apparent density before and after settling, compressibility, ejection force, have been studied. Kinetics of the moisture absorption of the substance at 100% and 75% relative moisture content of the air has been investigated. The results of the research can be used for creating tablets from grape cultural pomace.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/347
ISSN: 1562-7241
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри технологій фармацевтичних препаратів
Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15-17.pdf107,24 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.