Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34850
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРевенко, К. О.-
dc.contributor.authorІсаєнко, Ю. В.-
dc.date.accessioned2025-03-26T13:27:44Z-
dc.date.available2025-03-26T13:27:44Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationРевенко, К. О. Дослідження хімічного складу чаю / К. О. Ревенко, Ю. В. Ісаєнко // Актуальні проблеми фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених та здобувачів освіти, м. Харків, 20 лют. 2025 р. – Харків : НФаУ, 2025. – С. 41-43.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34850-
dc.description.abstractЧай – це третій за популярністю напій у світі після чистої води і кави. Чай – це не лише напій, але й джерело великої кількості корисних для нашого організму речовин. Таким чином, чай є важливим джерелом не тільки корисних хімічних сполук, але й багатьох біологічно активних речовин, таких як дубильні речовини, алкалоїди та амінокислоти. Він має значний вплив на здоров’я завдяки своїм властивостям, що сприяють поліпшенню обміну речовин, покращенню роботи серцево-судинної системи, а також мають антиоксидантну активністьuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectчайuk_UA
dc.titleДослідження хімічного складу чаюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
АПФСГН_матеріали 41-43.pdf580,32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.