Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34850
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ревенко, К. О. | - |
dc.contributor.author | Ісаєнко, Ю. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-26T13:27:44Z | - |
dc.date.available | 2025-03-26T13:27:44Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Ревенко, К. О. Дослідження хімічного складу чаю / К. О. Ревенко, Ю. В. Ісаєнко // Актуальні проблеми фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених та здобувачів освіти, м. Харків, 20 лют. 2025 р. – Харків : НФаУ, 2025. – С. 41-43. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34850 | - |
dc.description.abstract | Чай – це третій за популярністю напій у світі після чистої води і кави. Чай – це не лише напій, але й джерело великої кількості корисних для нашого організму речовин. Таким чином, чай є важливим джерелом не тільки корисних хімічних сполук, але й багатьох біологічно активних речовин, таких як дубильні речовини, алкалоїди та амінокислоти. Він має значний вплив на здоров’я завдяки своїм властивостям, що сприяють поліпшенню обміну речовин, покращенню роботи серцево-судинної системи, а також мають антиоксидантну активність | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НФаУ | uk_UA |
dc.subject | чай | uk_UA |
dc.title | Дослідження хімічного складу чаю | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
АПФСГН_матеріали 41-43.pdf | 580,32 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.