Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35077
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorФотіна, Т.-
dc.contributor.authorВащик, Є.-
dc.contributor.authorФотіна, О.-
dc.date.accessioned2025-05-09T06:59:35Z-
dc.date.available2025-05-09T06:59:35Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФотіна, Т. Бактеріальна біобезпека харчового яйця / Т. Фотіна, Є. Ващик, О. Фотіна // Сучасні досягнення та перспективи клінічної лабораторної медицини у діагностиці хвороб людини та тварин : матеріали ІV наук.-практ. міжнар. дистанц. конф., м. Харків, 28 берез. 2024 р. - Харків : НФаУ, 2024. - С. 145-146.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35077-
dc.description.abstractКонцентрація великої кількості птиці на обмеженій території закономірно призвела до виникнення нових взаємин між організмом птиці та мікроорганізмами. Важливе значення в організації заходів по охороні здоровʼя птиці надається питанням ветеринарної санітарії, а також розробці нових високоефективних і екологічно чистих дезінфікуючих речовин. Курячі яйця за поживністю і смаковою якістю мають провідні позиції серед продуктів харчування але вони несуть біологічну небезпеку для здоров’я споживача якщо контаміновані такими мікроорганізмами як Salmonella spp., E. coli, S. aureus, P. neruginosa тощо. Хвороби харчового походження, викликані мікробіологічними факторами ризику, становлять значну і зростаючу проблему суспільної охорони здоров’я.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectбіобезпекаuk_UA
dc.subjectяйцеuk_UA
dc.titleБактеріальна біобезпека харчового яйцяuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
сучасні досягнення та перспективи 145-146.pdf218,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.