Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35077
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фотіна, Т. | - |
dc.contributor.author | Ващик, Є. | - |
dc.contributor.author | Фотіна, О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-09T06:59:35Z | - |
dc.date.available | 2025-05-09T06:59:35Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Фотіна, Т. Бактеріальна біобезпека харчового яйця / Т. Фотіна, Є. Ващик, О. Фотіна // Сучасні досягнення та перспективи клінічної лабораторної медицини у діагностиці хвороб людини та тварин : матеріали ІV наук.-практ. міжнар. дистанц. конф., м. Харків, 28 берез. 2024 р. - Харків : НФаУ, 2024. - С. 145-146. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35077 | - |
dc.description.abstract | Концентрація великої кількості птиці на обмеженій території закономірно призвела до виникнення нових взаємин між організмом птиці та мікроорганізмами. Важливе значення в організації заходів по охороні здоровʼя птиці надається питанням ветеринарної санітарії, а також розробці нових високоефективних і екологічно чистих дезінфікуючих речовин. Курячі яйця за поживністю і смаковою якістю мають провідні позиції серед продуктів харчування але вони несуть біологічну небезпеку для здоров’я споживача якщо контаміновані такими мікроорганізмами як Salmonella spp., E. coli, S. aureus, P. neruginosa тощо. Хвороби харчового походження, викликані мікробіологічними факторами ризику, становлять значну і зростаючу проблему суспільної охорони здоров’я. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НФаУ | uk_UA |
dc.subject | біобезпека | uk_UA |
dc.subject | яйце | uk_UA |
dc.title | Бактеріальна біобезпека харчового яйця | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
сучасні досягнення та перспективи 145-146.pdf | 218,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.