Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35077
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФотіна, Т.-
dc.contributor.authorВащик, Є.-
dc.contributor.authorФотіна, О.-
dc.date.accessioned2025-05-09T06:59:35Z-
dc.date.available2025-05-09T06:59:35Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФотіна, Т. Бактеріальна біобезпека харчового яйця / Т. Фотіна, Є. Ващик, О. Фотіна // Сучасні досягнення та перспективи клінічної лабораторної медицини у діагностиці хвороб людини та тварин : матеріали ІV наук.-практ. міжнар. дистанц. конф., м. Харків, 28 берез. 2024 р. - Харків : НФаУ, 2024. - С. 145-146.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35077-
dc.description.abstractКонцентрація великої кількості птиці на обмеженій території закономірно призвела до виникнення нових взаємин між організмом птиці та мікроорганізмами. Важливе значення в організації заходів по охороні здоровʼя птиці надається питанням ветеринарної санітарії, а також розробці нових високоефективних і екологічно чистих дезінфікуючих речовин. Курячі яйця за поживністю і смаковою якістю мають провідні позиції серед продуктів харчування але вони несуть біологічну небезпеку для здоров’я споживача якщо контаміновані такими мікроорганізмами як Salmonella spp., E. coli, S. aureus, P. neruginosa тощо. Хвороби харчового походження, викликані мікробіологічними факторами ризику, становлять значну і зростаючу проблему суспільної охорони здоров’я.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectбіобезпекаuk_UA
dc.subjectяйцеuk_UA
dc.titleБактеріальна біобезпека харчового яйцяuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
сучасні досягнення та перспективи 145-146.pdf218,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.