Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35254
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАлександрова, О. Г.-
dc.date.accessioned2025-08-14T10:48:08Z-
dc.date.available2025-08-14T10:48:08Z-
dc.date.issued2025-06-
dc.identifier.citationАлександрова, О. Г. Організація виробництва жувальних пастилок з пробіотичними властивостями : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Двінська. - Харків, 2025. - 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35254-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі, присвяченій організації виробництва пастилок жувальних з пробіотичними властивостями, здійснено вибір сировини та обладнання, описано технологію виробництва. Запропоновано оптимальну рецептуру пастилок жувальних з екзометаболітним комплексом лактобактерій, що будуть сприяти покращенню мікрофлори кишківника. Також розглянуті ключові моменти, щодо забезпечення якості та безпеки готової продукції. Кваліфікаційна робота складається з вступу, чотирьох розділів, графічних матеріалів, висновків, списку літератури з 34 джерел та додатків. Загальний обсяг роботи становить 72 сторінки, містить 7 рисунків, 9 таблиць та 2 креслення формату A1.uk_UA
dc.description.abstractIn the qualification work dedicated to the organization of the production of chewable pastilles with probiotic properties, the selection of raw materials and equipment was carried out, and the production technology was described. The optimal formulation of chewable pastilles with an exometabolite complex of lactobacteria was proposed, which will contribute to the improvement of the intestinal microflora. Key points regarding ensuring the quality and safety of the finished product were also considered. The qualification work consists of an introduction, ten chapters, graphical materials, a conclusion, a list of used literature from 34 items and appendices. The total volume of work is 72 pages, 7 figures, 9 tables, 2 A1 format drawings.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectкваріфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіuk_UA
dc.subjectфакультет медико-фармацевтичних технологійuk_UA
dc.subjectосвітня програма Біотехнологіяuk_UA
dc.subjectпробіотикиuk_UA
dc.subjectекзометаболітний комплексuk_UA
dc.subjectбіосинтезuk_UA
dc.subjectпастилки жувальніuk_UA
dc.subjectLactobacillus plantarum UCM – 2693uk_UA
dc.subjectprobioticsuk_UA
dc.subjectexometabolite complexuk_UA
dc.subjectbiosynthesisuk_UA
dc.subjectchewable lozengesuk_UA
dc.subjectКР-2025uk_UA
dc.titleОрганізація виробництва жувальних пастилок з пробіотичними властивостямиuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of the production of chewing lozenges with probiotic propertiesuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.