Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35262
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЯковлєв, Д. Р.-
dc.date.accessioned2025-08-18T09:27:57Z-
dc.date.available2025-08-18T09:27:57Z-
dc.date.issued2025-06-
dc.identifier.citationЯковлєв, Д. Р. Організація виробництва крафтового пива Pumpkin Ale : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Колюжная. - Харків, 2025. - 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35262-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена розробці технологічного процесу виробництва крафтового пива Pumpkin Ale на вітчизняній крафтовій броварні (1000 л/партія, 14700 л/рік). Мета – організація виробництва з забезпеченням якості, безпеки та екологічності. Виконано аналіз літератури, розроблено технологію, розраховано баланси (сировина 1481,06 кг, продукт 980 кг, втрати 178 кг). Визначено ККТ за НАССР (ДСТУ ISO 22000:2019). Проаналізовано відходи (1230 кг/рік), стоки (76 275 л/рік), викиди (2258 кг CO2/рік), запропоновано утилізацію (компост, біогаз, CO2).uk_UA
dc.description.abstractThe qualified robot is dedicated to the development of the technological process for the production of craft beer Pumpkin Ale at the brewery (1000 l/batch, 14,700 l/rique). Meta - organization of production with safe berries, safety and environmental friendliness. The analysis of the literature has been carried out, the technology has been analyzed, the balance sheet has been insured (virgin 1481.06 kg, product 980 kg, waste 178 kg). Designated by CCP for HACCP (DSTU ISO 22000:2019). Outputs (1230 kg/rіk), wastewater (76,275 l/rіk), wastewater (2258 kg CO2/rіk), and disposal (compost, biogas, CO2) were analyzed.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет медико-фармацевтичних технологійuk_UA
dc.subjectосвітня програма Біотехнологіяuk_UA
dc.subjectPumpkin Aleuk_UA
dc.subjectкрафтове пивоuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectНАССРuk_UA
dc.subjectекологічністьuk_UA
dc.subjectутилізаціяuk_UA
dc.subjectcraft beeruk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectHACCPuk_UA
dc.subjectenvironmental friendlinessuk_UA
dc.subjectrecyclinguk_UA
dc.subjectКР-2025uk_UA
dc.titleОрганізація виробництва крафтового пива Pumpkin Aleuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of production of craft beer Pumpkin Aleuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ЯКОВЛЄВ Дмитро_Організація виробництва крафтового пива Pumpkin Ale.pdf982,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.