Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35262
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яковлєв, Д. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2025-08-18T09:27:57Z | - |
dc.date.available | 2025-08-18T09:27:57Z | - |
dc.date.issued | 2025-06 | - |
dc.identifier.citation | Яковлєв, Д. Р. Організація виробництва крафтового пива Pumpkin Ale : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Колюжная. - Харків, 2025. - 90 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35262 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена розробці технологічного процесу виробництва крафтового пива Pumpkin Ale на вітчизняній крафтовій броварні (1000 л/партія, 14700 л/рік). Мета – організація виробництва з забезпеченням якості, безпеки та екологічності. Виконано аналіз літератури, розроблено технологію, розраховано баланси (сировина 1481,06 кг, продукт 980 кг, втрати 178 кг). Визначено ККТ за НАССР (ДСТУ ISO 22000:2019). Проаналізовано відходи (1230 кг/рік), стоки (76 275 л/рік), викиди (2258 кг CO2/рік), запропоновано утилізацію (компост, біогаз, CO2). | uk_UA |
dc.description.abstract | The qualified robot is dedicated to the development of the technological process for the production of craft beer Pumpkin Ale at the brewery (1000 l/batch, 14,700 l/rique). Meta - organization of production with safe berries, safety and environmental friendliness. The analysis of the literature has been carried out, the technology has been analyzed, the balance sheet has been insured (virgin 1481.06 kg, product 980 kg, waste 178 kg). Designated by CCP for HACCP (DSTU ISO 22000:2019). Outputs (1230 kg/rіk), wastewater (76,275 l/rіk), wastewater (2258 kg CO2/rіk), and disposal (compost, biogas, CO2) were analyzed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НФаУ | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра біотехнології | uk_UA |
dc.subject | факультет медико-фармацевтичних технологій | uk_UA |
dc.subject | освітня програма Біотехнологія | uk_UA |
dc.subject | Pumpkin Ale | uk_UA |
dc.subject | крафтове пиво | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | НАССР | uk_UA |
dc.subject | екологічність | uk_UA |
dc.subject | утилізація | uk_UA |
dc.subject | craft beer | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | HACCP | uk_UA |
dc.subject | environmental friendliness | uk_UA |
dc.subject | recycling | uk_UA |
dc.subject | КР-2025 | uk_UA |
dc.title | Організація виробництва крафтового пива Pumpkin Ale | uk_UA |
dc.title.alternative | Organization of production of craft beer Pumpkin Ale | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЯКОВЛЄВ Дмитро_Організація виробництва крафтового пива Pumpkin Ale.pdf | 982,97 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.