Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35262
Назва: | Організація виробництва крафтового пива Pumpkin Ale |
Інші назви: | Organization of production of craft beer Pumpkin Ale |
Автори: | Яковлєв, Д. Р. |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Біотехнологія;Pumpkin Ale;крафтове пиво;технологія;НАССР;екологічність;утилізація;craft beer;technology;HACCP;environmental friendliness;recycling;КР-2025 |
Дата публікації: | чер-2025 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Яковлєв, Д. Р. Організація виробництва крафтового пива Pumpkin Ale : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Колюжная. - Харків, 2025. - 90 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена розробці технологічного процесу
виробництва крафтового пива Pumpkin Ale на вітчизняній крафтовій
броварні (1000 л/партія, 14700 л/рік). Мета – організація виробництва з
забезпеченням якості, безпеки та екологічності. Виконано аналіз літератури,
розроблено технологію, розраховано баланси (сировина 1481,06 кг, продукт
980 кг, втрати 178 кг). Визначено ККТ за НАССР (ДСТУ ISO 22000:2019).
Проаналізовано відходи (1230 кг/рік), стоки (76 275 л/рік), викиди (2258 кг
CO2/рік), запропоновано утилізацію (компост, біогаз, CO2). The qualified robot is dedicated to the development of the technological process for the production of craft beer Pumpkin Ale at the brewery (1000 l/batch, 14,700 l/rique). Meta - organization of production with safe berries, safety and environmental friendliness. The analysis of the literature has been carried out, the technology has been analyzed, the balance sheet has been insured (virgin 1481.06 kg, product 980 kg, waste 178 kg). Designated by CCP for HACCP (DSTU ISO 22000:2019). Outputs (1230 kg/rіk), wastewater (76,275 l/rіk), wastewater (2258 kg CO2/rіk), and disposal (compost, biogas, CO2) were analyzed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35262 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЯКОВЛЄВ Дмитро_Організація виробництва крафтового пива Pumpkin Ale.pdf | 982,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.