Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35279
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСавчук, Т. О.-
dc.date.accessioned2025-08-19T06:45:46Z-
dc.date.available2025-08-19T06:45:46Z-
dc.date.issued2025-06-
dc.identifier.citationСавчук, Т. О. Організація виробництва стоматологічного гелю з екстрактом ромашки та пробіотичним компонентом : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Філіпцова. - Харків, 2025. - 59 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35279-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена організації виробництва стоматологічного гелю з екстрактом ромашки та пробіотичним компонентом Lactobacillus reuteri. У роботі проаналізовано сучасні вимоги до технології виробництва стоматологічних гелів, особливості підбору обладнання та характеристику сировини, що забезпечує високу якість готового продукту. Розроблено матеріальний баланс, технологічну та апаратурну схеми виробництва, визначено критичні параметри технологічного процесу та екологічні аспекти виробництва. Робота складається з вступу, чотирьох розділів, графічних матеріалів, висновків, списку літератури з 30 джерел та додатків. Загальний обсяг роботи становить 57 сторінок, містить 6 рисунків, 11 таблиць та 2 креслення формату А1.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work is devoted to the organization of production of a dental gel containing chamomile extract and the probiotic component Lactobacillus reuteri. The work analyzes modern requirements for the production technology of dental gels, the features of equipment selection, and the characteristics of raw materials that ensure high product quality. A material balance, technological and apparatus schemes of production have been developed, critical process parameters and environmental aspects of production have been determined. The work consists of an introduction, four chapters, graphic materials, conclusions, a list of references from 30 sources and appendices. The total volume of the work is 57 pages, contains 6 figures, 11 tables and 2 drawings of A1 format.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет медико-фармацевтичних технологійuk_UA
dc.subjectосвітня програма Біотехнологіяuk_UA
dc.subjectстоматологічний гельuk_UA
dc.subjectромашкаuk_UA
dc.subjectLactobacillus reuteriuk_UA
dc.subjectпробіотикиuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UA
dc.subjectdental geluk_UA
dc.subjectchamomileuk_UA
dc.subjectprobioticsuk_UA
dc.subjectproduction technologyuk_UA
dc.subjectКР-2025uk_UA
dc.titleОрганізація виробництва стоматологічного гелю з екстрактом ромашки та пробіотичним компонентомuk_UA
dc.title.alternativeTechnical re-equipment of the production of dental gel with chamomile extractuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.