Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35623
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАхмедова, О. С.-
dc.date.accessioned2025-12-08T09:55:22Z-
dc.date.available2025-12-08T09:55:22Z-
dc.date.issued2025-06-
dc.identifier.citationАхмедова, О. С. Управління виробництвом та асортиментом продукції : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Шуванова. - Харків, 2025. - 122 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35623-
dc.description.abstractМета роботи полягає у формуванні обґрунтованих рекомендацій з удосконалення управління виробничими процесами та оптимізації асортиментної політики шляхом проведення системного аналізу діяльності підприємства та умов функціонування. Сформульовані стратегічні напрями розвитку підприємства та запропоновано систему ключових показників ефективності для оцінки результативності діяльності підприємства. Кваліфікаційна робота складається з вступу, трьох розділів, загальних висновків, переліка використаних літературних джерел, семи додатків, викладена на 89 сторінках, включає 25 таблиць, 21 рисунків, а також 35 джерел літератури.uk_UA
dc.description.abstractThe purpose of the work is to formulate substantiated recommendations for improving the management of production processes and optimizing the assortment policy by conducting a systematic analysis of the enterprise's activities and operating conditions. Strategic directions for the development of the enterprise have been formulated and a system of key performance indicators has been proposed to assess the effectiveness of the enterprise's activities. The qualification work consists of an introduction, three sections, general conclusions, a list of used literary sources, seven appendices, is presented on 89 pages, includes 25 tables, 21 figures, as well as 35 literary sources.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармаціїuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectосвітня програма Менеджментuk_UA
dc.subjectдієтичні добавкиuk_UA
dc.subjectуправління асортиментомuk_UA
dc.subjectуправління виробництвомuk_UA
dc.subjectключові показники ефективностіuk_UA
dc.subjectстратегія розвиткуuk_UA
dc.subjectdietary supplementsuk_UA
dc.subjectassortment managementuk_UA
dc.subjectproduction managementuk_UA
dc.subjectkey performance indicatorsuk_UA
dc.subjectdevelopment strategyuk_UA
dc.subjectКР-2025uk_UA
dc.titleУправління виробництвом та асортиментом продукціїuk_UA
dc.title.alternativeManagement of production and assortment of productsuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
АХМЕДОВА.pdf4,76 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.