Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3607
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorAtanova, A. O.-
dc.contributor.authorGladkov, O. K.-
dc.contributor.authorIvakhnenko, O. L.-
dc.contributor.authorStrilets, O. P.-
dc.contributor.authorStrelnikov, L. S.-
dc.contributor.authorАтанова, А. О.-
dc.contributor.authorГладков, О. К.-
dc.contributor.authorИвахненко, О. Л.-
dc.contributor.authorСтрилец, О. П.-
dc.contributor.authorСтрельников, Л. С.-
dc.contributor.authorАтанова, А. О.-
dc.contributor.authorГладков, О. К.-
dc.contributor.authorІвахненко, О. Л.-
dc.contributor.authorСтрілець, О. П.-
dc.contributor.authorСтрельніков, Л. С.-
dc.date.accessioned2014-02-26T12:28:57Z-
dc.date.available2014-02-26T12:28:57Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationThe possibility of co-culture of wine yeast saccharomyces cerevisiae and lactic acid bacteria lactobacillus plantarum / A. O. Atanova, O. K. Gladkov, O. L. Ivakhnenko, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Actual questions of development of new drugs : book of abstracts of XX international scientific and practical conference of young scientists and students, devoted to the 90th anniversary of doctor of science in pharmacy, professor Dmitri Pavlovych Salo, April 25-26, 2013, Kharkiv. - Kharkiv : NUPh, 2013. - Р. 125.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3607-
dc.language.isoenen_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectwine yeasten_US
dc.subjectlactic acid bacteriaen_US
dc.subjectвинные дрожжиen_US
dc.subjectмолочнокислые бактерииen_US
dc.subjectвинні дріжджіen_US
dc.subjectмолочнокислі бактеріїen_US
dc.titleThe possibility of co-culture of wine yeast saccharomyces cerevisiae and lactic acid bacteria lactobacillus plantarumen_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Actual questions 2013 125.pdf102,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.