Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3698
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorHouari Samyer-
dc.contributor.authorNaboka, O. I.-
dc.contributor.authorGlushchenko, A. V.-
dc.contributor.authorНабока, О. І.-
dc.contributor.authorГлущенко, А. В.-
dc.contributor.authorНабока, О. И.-
dc.contributor.authorГлущенко, А. В.-
dc.date.accessioned2014-03-18T11:34:46Z-
dc.date.available2014-03-18T11:34:46Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationHouari Samyer Influence of extractions of ruta, artichoke, bupleurum and salsola collina upon the indexes of peroxidation of rats’ lipids on the background of ССL4 action / Houari Samyer, O. I. Naboka, A. V. Glushchenko // Actual questions of development of new drugs : book of abstracts of XX international scientific and practical conference of young scientists and students, devoted to the 90th anniversary of doctor of science in pharmacy, professor Dmitri Pavlovych Salo, April 25-26, 2013, Kharkiv. - Kharkiv : NUPh, 2013. - Р. 155.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3698-
dc.language.isoenen_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectextractions of rutaen_US
dc.subjectextractions of salsolaen_US
dc.subjectextractions of artichokeen_US
dc.subjectextractions of bupleurumen_US
dc.subjectliveren_US
dc.subjectпеченьen_US
dc.subjectпечінкаen_US
dc.titleInfluence of extractions of ruta, artichoke, bupleurum and salsola collina upon the indexes of peroxidation of rats’ lipids on the background of ССL4 actionen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Actual questions 2013 155.pdf162,67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.