Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3738
Назва: Comparative research of microbiological composition of yogurt ukrainian and foreign production
Автори: Gyrka, А. К.
Podyachenkova, E. S.
Shevelyova, N. E.
Гирка, А. К.
Подяченкова, Є. С.
Шевельова, Н. Є.
Гирка, А. К.
Подяченкова, Е. С.
Шевелева, Н. Е.
Теми: yogurt;microbiological composition;йогурт;мікробіологічний склад;йогурт;микробиологический состав
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Gyrka, А. К. Comparative research of microbiological composition of yogurt ukrainian and foreign production / А. К. Gyrka, E. S. Podyachenkova, N. E. Shevelyova // Actual questions of development of new drugs : book of abstracts of XX international scientific and practical conference of young scientists and students, devoted to the 90th anniversary of doctor of science in pharmacy, professor Dmitri Pavlovych Salo, April 25-26, 2013, Kharkiv. - Kharkiv : NUPh, 2013. - Р. 188.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3738
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри лабораторної дiагностики, мікробіології та біологічної хімії
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Actual questions 2013 188.pdf141,24 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.