Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4195
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМороз, С. Г.-
dc.contributor.authorMoroz, S. G.-
dc.date.accessioned2014-05-19T13:44:27Z-
dc.date.available2014-05-19T13:44:27Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМороз, С. Г. Теоретичні аспекти визначення місця собівартості в системі чинників конкурентоспроможності продукції тваринництва / С. Г. Мороз // Формування конкурентоспроможного виробничого потенціалу сільського господарства в умовах глобалізації розвитку : матеріали міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., присвяч. 195-річчю Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. – Х. : ХНАУ, 2011.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4195-
dc.description.abstractРозлянуто особливості ринку сільськогосподарської продукції та природа конкуренції на ньому. Виділено його основні риси. Обгрунтовано та визначено показник конкурентоспроможності.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherХарк. нац. арар. ун-тen_US
dc.subjectконкурентоспоможністьen_US
dc.subjectсобівартістьen_US
dc.subjectконкурентна перевагаen_US
dc.subjectцінаen_US
dc.titleТеоретичні аспекти визначення місця собівартості в системі чинників конкурентоспроможності продукції тваринництваen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації
Наукові публікації кафедри соціальної фармації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
теоретичні аспекти.pdf4,9 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.