Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4195
Назва: Теоретичні аспекти визначення місця собівартості в системі чинників конкурентоспроможності продукції тваринництва
Автори: Мороз, С. Г.
Moroz, S. G.
Теми: конкурентоспоможність;собівартість;конкурентна перевага;ціна
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харк. нац. арар. ун-т
Бібліографічний опис: Мороз, С. Г. Теоретичні аспекти визначення місця собівартості в системі чинників конкурентоспроможності продукції тваринництва / С. Г. Мороз // Формування конкурентоспроможного виробничого потенціалу сільського господарства в умовах глобалізації розвитку : матеріали міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., присвяч. 195-річчю Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. – Х. : ХНАУ, 2011.
Короткий огляд (реферат): Розлянуто особливості ринку сільськогосподарської продукції та природа конкуренції на ньому. Виділено його основні риси. Обгрунтовано та визначено показник конкурентоспроможності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4195
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації
Наукові публікації кафедри соціальної фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
теоретичні аспекти.pdf4,9 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.