Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4195
Название: Теоретичні аспекти визначення місця собівартості в системі чинників конкурентоспроможності продукції тваринництва
Авторы: Мороз, С. Г.
Moroz, S. G.
Ключевые слова: конкурентоспоможність;собівартість;конкурентна перевага;ціна
Дата публикации: 2011
Издательство: Харк. нац. арар. ун-т
Библиографическое описание: Мороз, С. Г. Теоретичні аспекти визначення місця собівартості в системі чинників конкурентоспроможності продукції тваринництва / С. Г. Мороз // Формування конкурентоспроможного виробничого потенціалу сільського господарства в умовах глобалізації розвитку : матеріали міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., присвяч. 195-річчю Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. – Х. : ХНАУ, 2011.
Краткий осмотр (реферат): Розлянуто особливості ринку сільськогосподарської продукції та природа конкуренції на ньому. Виділено його основні риси. Обгрунтовано та визначено показник конкурентоспроможності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4195
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри організації та економіки фармації
Наукові публікації кафедри управління та забезпечення якості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
теоретичні аспекти.pdf4,9 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.