Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5235
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калюжная, О. С. | - |
dc.contributor.author | Калюжна, О. С. | - |
dc.contributor.author | Kalyuzhnaya, O. S. | - |
dc.contributor.author | Стрілець, О. П. | - |
dc.contributor.author | Стрелец, О. П. | - |
dc.contributor.author | Strilets, O. P. | - |
dc.contributor.author | Стрельников, Л. С. | - |
dc.contributor.author | Стрельников, Л. С. | - |
dc.contributor.author | Strelnikov, L. S. | - |
dc.contributor.author | Власюк, Є. О. | - |
dc.contributor.author | Власюк, Е. А. | - |
dc.contributor.author | Vlasyuk, E. A. | - |
dc.date.accessioned | 2014-12-10T08:16:43Z | - |
dc.date.available | 2014-12-10T08:16:43Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Дослідження мікрофори деяких кефірів вітчизняних виробників / Є. О. Власюк, О. С. Калюжная, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельников // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 71. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5235 | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НФаУ | en_US |
dc.subject | кефір | en_US |
dc.subject | кефірний грибок | en_US |
dc.subject | молочнокисле бродіння | en_US |
dc.subject | кефир | en_US |
dc.subject | kefir | en_US |
dc.subject | кефирный грибок | en_US |
dc.subject | kefir fungus | en_US |
dc.subject | молочнокислое брожение | en_US |
dc.title | Дослідження мікрофори деяких кефірів вітчизняних виробників | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
71укр.pdf | 142,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.