Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5235
Назва: Дослідження мікрофори деяких кефірів вітчизняних виробників
Автори: Калюжная, О. С.
Калюжна, О. С.
Kalyuzhnaya, O. S.
Стрілець, О. П.
Стрелец, О. П.
Strilets, O. P.
Стрельников, Л. С.
Стрельников, Л. С.
Strelnikov, L. S.
Власюк, Є. О.
Власюк, Е. А.
Vlasyuk, E. A.
Теми: кефір;кефірний грибок;молочнокисле бродіння;кефир;kefir;кефирный грибок;kefir fungus;молочнокислое брожение
Дата публікації: 2014
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Дослідження мікрофори деяких кефірів вітчизняних виробників / Є. О. Власюк, О. С. Калюжная, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельников // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 71.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5235
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
71укр.pdf142,16 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.