Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5786
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБорщевський, Г. І.-
dc.contributor.authorЯрних, Т. Г.-
dc.contributor.authorЧабаний, В. Н.-
dc.contributor.authorБорщевский, Г. И.-
dc.contributor.authorЯрных, Т. Г.-
dc.contributor.authorЧабаный, В. Н.-
dc.contributor.authorBorschevsky, G. I.-
dc.contributor.authorYarnykh, T. G.-
dc.contributor.authorChabany, V. N.-
dc.date.accessioned2015-02-20T12:06:49Z-
dc.date.available2015-02-20T12:06:49Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБорщевський, Г. І. Розробка методики кількісного визначення діючих речовин ліпосомального спрея для зовнішнього застосування «Ефіаль» / Г. І. Борщевський, Т. Г. Ярних, В. Н. Чабаний // Управління, економіка та забезпечення якості в фармації. - 2014. - № 6. - С. 15-24.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5786-
dc.description.abstractПроведено комплексні физико-хімічні дослідження, які дозволили опти мізувати та апробува- ти в умовах виробництва два аналітичних метода визначення вмісту інкапсульованних в ліпосо- ми катіонних пептидів дермального шару шкіри свині в препараті спрей «Ефіаль». Розроблені та впроваджені методики перевірки якості проміжної продукції та специфікації контролю на етапі виробництва спрею «Єфіаль»: включення концентрату білку в суспензію ліпосом (напівпродукт), отримання готової форми (не фасована продукція), фасування (не маркована продукція).en_US
dc.description.abstractПроведены комплексные физико-химические исследования, которые позволили опти- мизировать и апробировать в условиях производства два аналитических метода опред- еления количественного содержания инкапсулированных в липосомы катионных пептидов дермального слоя шкуры свиней в препарате спрей «Эфиаль». Разработаны и внедрены методики проверки качества промежуточной продукции и спецификации контроля на этапе производства спрея «Эфиаль»: включение концентрата белка в сус- пензию липосом (полупродукт), получение готовой формы (не фасованная продукция), фасовка (не маркированная продукция).en_US
dc.description.abstractThe comprehensive physical-chemical studies have been conducted, which allowed the optimization and testing of the two analytical methods for assay of liposome-encapsulated cationic peptides of porcine derma in Efial spray under production conditions. The following techniques for in-process quality control and specifications for in-process control during manufacture of Efial spray have been developed and implemented: inclusion of protein concentrate into liposomal suspension (semi-product), obtaining of final dosage form (bulk product), filling (unlabeled product).en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectліпосомиen_US
dc.subjectпептидиen_US
dc.subjectтонкошарова хроматографіяen_US
dc.subjectелектрофорезen_US
dc.subjectспектрофотометріяen_US
dc.subjectденситометріяen_US
dc.subjectспрейen_US
dc.subjectлипосомыen_US
dc.subjectпептидыen_US
dc.subjectтонкослойная хроматографияen_US
dc.subjectэлектрофорезen_US
dc.subjectспектрофотометрияen_US
dc.subjectденситометрияen_US
dc.subjectспрейen_US
dc.subjectliposomesen_US
dc.subjectpeptidesen_US
dc.subjectthin layer chromatographyen_US
dc.subjectelectrophoresisen_US
dc.subjectspectrophotometryen_US
dc.subjectdensitometryen_US
dc.subjectsprayen_US
dc.titleРозробка методики кількісного визначення діючих речовин ліпосомального спрея для зовнішнього застосування «Ефіаль»en_US
dc.title.alternativeРазработка методики количественного определения действующих веществ липосомального спрея для наружного применения «Эфиаль»en_US
dc.title.alternativeDevelopment of technique for assay of active substances in “Efial” liposomal spray for external useen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Управління, економіка та забезпечення якості в фармації. Архів статей 2008-2021

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Страницы из UEC_6_2014-4.pdf363,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.