Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/595
Название: Вивчення кристалографічних характеристик і ступеня подрібнення гомеопатичної лікарської форми тритурації з сурфактантом
Авторы: Шереметьєва, А. В.
Тихонова, С. О.
Тихонов, О. І.
Sheremetyeva, A. V.
Tikhonova, S. A.
Tikhonov, A. I.
Ключевые слова: гомеопатія;homeopathy
Дата публикации: 2009
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Шереметьєва, А. В. Вивчення кристалографічних характеристик і ступеня подрібнення гомеопатичної лікарської форми тритурації з сурфактантом / А. В. Шереметьєва, С. О. Тихонова, О. І. Тихонов // Вісник фармації. - 2009. - № 2. - С. 56-59.
Краткий осмотр (реферат): Наведені результати вивчення кристалографічних характеристик і ступеня подрібнення гомеопатичної лікарської форми тритурація з сурфактантом. Досліджено деякі технологічні властивості тритурації і встановлено, що вони змінюються в залежності від розріджувача. Експериментальними дослідженнями доведено доцільність введения лактози як розріджувача при одержанні гомеопатичної лікарської форми - тритурація
The results of studying crystallographic description and degree powdering of the homoeopathic medicinal trituration form with a surfactant are presented. Some technological properties of trituration have been investigated and it has been found that they change depending on auxiliary substances. The experimental research has proven the expedience of introducing lactose as an auxiliary substance when obtaining trituration, the homoeopathic medicinal form.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/595
ISSN: 1562-7241
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
str_56-59.pdf131,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.