Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6584
Название: Carboxylic acids from Aronia melanocarpa
Авторы: Samoilova, V. A.
Kovalev, V. N.
Rybak, V. A.
Krivoruchko, E. V.
Самойлова, В. А.
Ковалев, В. Н.
Рыбак, В. А.
Криворучко, Е. В.
Ключевые слова: carboxylic acids;Aronia melanocarpa
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Carboxylic acids from Aronia melanocarpa / V. A. Samoilova, V. N. Kovalev, V. A. Rybak, E. V. Krivoruchko // Chemistry of Natural Compounds. – 2013. – Vol. 49, № 4. – P. 744 – 745.
Краткий осмотр (реферат): It can be seen from the results that fruit of A. melanocarpa contained 25 carboxylic acids, of which 13 were fatty acids and 5, aromatic. The dominant acids (mg/kg) were linoleic (2655.6), malic (1786.9), oleic (1013.4), palmitic (883.0), and citric (814.7). Leaves of A. melanocarpa afforded 35 carboxylic acids, of which 18 were fatty acids and 7, aromatic. The dominant acids (mg/kg) were linolenic (3779.2), oxalic (2864.6), palmitic (2047.6), and malic (1506.9). Branch bark of the plant yielded 35 carboxylic acids, of which 18 were fatty acids and 5, aromatic. The dominant acids (mg/kg) were linoleic (3482.6), palmitic (3365.9), behenic (2811.9), linolenic (2456.3), citric (1391.5), and oxalic (958.8).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6584
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
криворучко.pdf48,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.