Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/668
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Солдатов, Д. П. | - |
dc.contributor.author | Чуєшов, В. І. | - |
dc.contributor.author | Soldatov, D. P. | - |
dc.contributor.author | Chuieshov, V. I. | - |
dc.contributor.author | Чуешов, В. И. | - |
dc.date.accessioned | 2011-11-24T14:37:51Z | - |
dc.date.available | 2011-11-24T14:37:51Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Солдатов, Д. П. Визначення технологічних параметрів подрібненого листя винограду культурного / Д. П. Солдатов, В. І. Чуєшов // Вісник фармації. - 2009. - № 3. - С. 34-37. | en_US |
dc.identifier.issn | 1562-7241 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/668 | - |
dc.description.abstract | Нами були визначені технологічні параметри подрібненого листя винограду культурного з розміром частинок менше 1 мм і 1-3 мм за відомими і видозміненими методиками. На основі отриманих результатів зроблений висновок про доцільність переробки рослинної сировини з розміром частинок менше 1 мм. Технологічні властивості практично не залежать від сорту винограду, тому можливе використання листя винограду як сорту Ізабелла, так і сорту Каберне. | en_US |
dc.description.abstract | The technological parameters of the powdered Vitis vinifera leaves with the particles size less than 1 mm and 1-3 mm have been determined by the known and modified methods. On the basis of the results obtained the conclusion has been made about the expedience of processing of the plant raw material with the particles size less than 1 mm. Technological properties practically do not depend on the sort of grape, therefore, it is possible to use Vitis vinifera leaves of both Isabel and Kaberne sort. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НФаУ | en_US |
dc.subject | виноград культурний | en_US |
dc.subject | листя | en_US |
dc.subject | grapes cultural | en_US |
dc.subject | leaf | en_US |
dc.title | Визначення технологічних параметрів подрібненого листя винограду культурного | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Вісник фармації. Архів статей 1993-2009 Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
34-37.pdf | 89,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.