Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/668
Назва: Визначення технологічних параметрів подрібненого листя винограду культурного
Автори: Солдатов, Д. П.
Чуєшов, В. І.
Soldatov, D. P.
Chuieshov, V. I.
Чуешов, В. И.
Теми: виноград культурний;листя;grapes cultural;leaf
Дата публікації: 2009
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Солдатов, Д. П. Визначення технологічних параметрів подрібненого листя винограду культурного / Д. П. Солдатов, В. І. Чуєшов // Вісник фармації. - 2009. - № 3. - С. 34-37.
Короткий огляд (реферат): Нами були визначені технологічні параметри подрібненого листя винограду культурного з розміром частинок менше 1 мм і 1-3 мм за відомими і видозміненими методиками. На основі отриманих результатів зроблений висновок про доцільність переробки рослинної сировини з розміром частинок менше 1 мм. Технологічні властивості практично не залежать від сорту винограду, тому можливе використання листя винограду як сорту Ізабелла, так і сорту Каберне.
The technological parameters of the powdered Vitis vinifera leaves with the particles size less than 1 mm and 1-3 mm have been determined by the known and modified methods. On the basis of the results obtained the conclusion has been made about the expedience of processing of the plant raw material with the particles size less than 1 mm. Technological properties practically do not depend on the sort of grape, therefore, it is possible to use Vitis vinifera leaves of both Isabel and Kaberne sort.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/668
ISSN: 1562-7241
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
34-37.pdf89,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.