Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/668
Название: Визначення технологічних параметрів подрібненого листя винограду культурного
Авторы: Солдатов, Д. П.
Чуєшов, В. І.
Soldatov, D. P.
Chuyeshov, V. I.
Чуешов, В. И.
Ключевые слова: виноград культурний;листя;grapes cultural;leaf
Дата публикации: 2009
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Солдатов, Д. П. Визначення технологічних параметрів подрібненого листя винограду культурного / Д. П. Солдатов, В. І. Чуєшов // Вісник фармації. - 2009. - № 3. - С. 34-37.
Краткий осмотр (реферат): Нами були визначені технологічні параметри подрібненого листя винограду культурного з розміром частинок менше 1 мм і 1-3 мм за відомими і видозміненими методиками. На основі отриманих результатів зроблений висновок про доцільність переробки рослинної сировини з розміром частинок менше 1 мм. Технологічні властивості практично не залежать від сорту винограду, тому можливе використання листя винограду як сорту Ізабелла, так і сорту Каберне.
The technological parameters of the powdered Vitis vinifera leaves with the particles size less than 1 mm and 1-3 mm have been determined by the known and modified methods. On the basis of the results obtained the conclusion has been made about the expedience of processing of the plant raw material with the particles size less than 1 mm. Technological properties practically do not depend on the sort of grape, therefore, it is possible to use Vitis vinifera leaves of both Isabel and Kaberne sort.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/668
ISSN: 1562-7241
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри промислової фармації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
34-37.pdf89,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.