Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7522
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗайцев, О. І.-
dc.contributor.authorЗайцев, А. И.-
dc.contributor.authorZaitsev, A. I.-
dc.contributor.authorБойко, М. М.-
dc.contributor.authorБойко, Н. Н.-
dc.contributor.authorBoyko, N. N.-
dc.date.accessioned2015-10-29T13:27:43Z-
dc.date.available2015-10-29T13:27:43Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБойко, М. М. Розробка складу дієтичної добавки при артрозах та захворюваннях печінки / М. М. Бойко, О. І. Зайцев // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 29.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7522-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectдобавка дієтичнаen_US
dc.subjectдобавка диетическаяen_US
dc.subjectadditive dietaryen_US
dc.subjectартрозen_US
dc.subjectarthrosisen_US
dc.subjectзахворювання печінкиen_US
dc.subjectзаболевания печениen_US
dc.subjectliver disordersen_US
dc.titleРозробка складу дієтичної добавки при артрозах та захворюваннях печінкиen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29.pdf164,41 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.