Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7529
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЯковлєва, Л. В.-
dc.contributor.authorЯковлева, Л. В.-
dc.contributor.authorYakovleva, L. V.-
dc.contributor.authorЛеницька, О. Б.-
dc.contributor.authorЛеницкая, Е. Б.-
dc.contributor.authorLenytska, O. B.-
dc.date.accessioned2015-10-29T13:29:54Z-
dc.date.available2015-10-29T13:29:54Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЯковлєва, Л. В. Вплив субстанції глюкорибіну на перебіг алергічних реакцій сповільненого типу / Л. В. Яковлєва, О. Б. Леницька // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 276-278.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7529-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectалергічна реакціяen_US
dc.subjectаллергическая реакцияen_US
dc.subjectallergic reactionen_US
dc.subjectсубстанціяen_US
dc.subjectсубстанцияen_US
dc.subjectsubstanceen_US
dc.subjectглюкорибінen_US
dc.subjectглюкорибинen_US
dc.subjectglucoribinen_US
dc.titleВплив субстанції глюкорибіну на перебіг алергічних реакцій сповільненого типуen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
276-278.pdf171,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.