Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7552
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХохленкова, Н. В.-
dc.contributor.authorХохленкова, Н. В.-
dc.contributor.authorKhokhlenkova, N. V.-
dc.contributor.authorБуряк, М. В.-
dc.contributor.authorБуряк, М. В.-
dc.contributor.authorBuryak, M. V.-
dc.date.accessioned2015-11-03T13:20:29Z-
dc.date.available2015-11-03T13:20:29Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationХохленкова, Н. В. Аналіз ринку функціональних харчових продуктів на основі кори дуба / Н. В. Хохленкова, М. В. Буряк // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 250-251.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7552-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectкора дубаen_US
dc.subjectOak barken_US
dc.titleАналіз ринку функціональних харчових продуктів на основі кори дубаen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
250-251.pdf169,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.