Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7552
Назва: Аналіз ринку функціональних харчових продуктів на основі кори дуба
Автори: Хохленкова, Н. В.
Хохленкова, Н. В.
Khokhlenkova, N. V.
Буряк, М. В.
Буряк, М. В.
Buryak, M. V.
Теми: кора дуба;Oak bark
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Хохленкова, Н. В. Аналіз ринку функціональних харчових продуктів на основі кори дуба / Н. В. Хохленкова, М. В. Буряк // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 250-251.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7552
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
250-251.pdf169,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.